Szabó Zsófi ma este együtt vezeti az X-Faktort Istenes Bencével

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
AfterX műsorvezető Szabó Zsófi X-Faktor 2014 Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan találgattak, de most fény derült a nagy titokra. Szabó Zsófi ma nem csak az AfterX-ben lesz látható az RTL II-n, hanem egy estére Istenes Bencével vezeti az X-Faktort is.

Szabó Zsófi számára a Celeb vagyok, ments ki innen! csak a kezdet volt az RTL Klubnál. Kolosi Péter programigazgató még a hír kirobbanásakor azt nyilatkozta a Life.hu-nak, műsorvezetői szerepben is számítanak Zsófira.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Szinte még fel sem fogtam, hogy a dzsungel után, egyik pillanatról a másikra már itt vagyok az RTL stúdiójában, és ma este két műsorban is debütálhatok műsorvezetőként. Eddig mindig én voltam, akit kérdeztek, ma viszont én tehetem majd fel kérdéseimet a versenyzőknek. Nagyon jó ebben a csapatban dolgozni, mindenki kedvesen fogadott, és Bence is sok hasznos tanáccsal látott el. A mai egy különleges este, hiszen ketten vezetjük az X-Faktor és az AfterX-et is, jövő héttől viszont visszaáll a régi rendszer, azzal a különbséggel, hogy az AfterX-ben én váron majd a nézőket" - mondta Szabó Zsófi.

Minden idők legdurvább bátorságpróbáját nyomta le Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20141014-szabo-zsofi-batorsagprobaja-a-legnehezebb-volt.htmlElőször a bátorságpróbák történetében 10 csillagot szerzett Szabó Zsófi, aki öt órán keresztül ült vaksötétben, étlen-szomjan a dél-afrikai dzsungel kellős közepén. Az élő bejelentkezés alatt elmondta, megtörte ez a feladat.TV + Bulvár--Szabó Zsófira cserélik Csobot Adélthttp://www.life.hu/bulvar/20141019-istenes-bence-vezette-az-x-faktor-hattermusorat-az-after-x-et-nem-csobot-adelt.htmlAzt már napokkal ezelőtt tudni lehetett, hogy nem Csobot Adélt (és az ő mellbimbóit) láthatjuk az X-Faktor RTL II-n futó háttérműsorában az After-X-ben. Ám az, hogy ki ül a műsorvezetői székbe, csak tegnap derült ki... TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMajka szerint Szabó Zsófi egy csúnyácska, kövér színészre hasonlíthttp://www.life.hu/bulvar/20141022-majka-szabo-zsofit-jonah-hill-csunyacska-szineszhez-hasonlitotta-facebookjan-most-all-a-balhe.htmlMajka a minap egy nem túl bájos fotómontázst töltött fel a Facebookjára, amin Szabó Zsófit Jonah Hill amerikai színészhez hasonlította. Igazi kommentháború indult a Facebookján...TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.