Celeb vagyok, ments ki innen! Nyertes Zsuzsa dzsungel kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas nagy boldogság érte szerdán este Nyertes Zsuzsát. A Celeb vagyok, ments ki innen! nézői megkegyelmeztek neki, és úgy döntöttek, hazamehet. 

Kis túlzással elmondható, hogy szinte egy percig nem érezte jól magát az afrikai táborban Nyertes Zsuzsa. A színésznő már az első napon kiborul és zokogva hajtogatta, hogy haza akar menni, és abban is biztosak vagyunk, minden este úgy hajtotta álomra a fejét, hogy reménykedett, talán az utolsó éjszakát tölti a vadonban. Szerda reggelre pedig az ágya és mindkét hálózsákja is beázott, így az esti adás is az ő pityergésével indult. Nos, ennek vége, írány a szálloda, majd Budapest.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Smink nélkül a dzsungelben - Lehullott a máz a Celeb vagyok...! második szériájának lányairól ishttp://www.life.hu/bulvar/20141104-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-jatekosai-vv-eva-nyertes-zsuzsa-aleska-diamond-molnar-andrea-hevesi.htmlNem irigyeljük az RTL Klub celebkínzó műsorának szereplőit, amikor hazatérve leülnek az internet elé, és visszanézik a róluk készült felvételeket. Ahogy a jó modoruk - már akinek volt -, úgy a jótékonyan ápoló és eltakaró sminkjük is Budapesten maradt.TV + BulvárOrigoKelemen Anna nyomdokaiba lép Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/bulvar/20141103-kelemen-anna-keresztes-ildiko-utan-demcsak-zsuzsa-is-oneletrajzi-konyvet-ad-ki.htmlNem is igazi celeb az, aki nem dobott az elmúlt években piacra valamiféle könyvet, önvallomást, önéletrajzot, regényt - nevezzük bárminek is ezeket az írásos haknikat, amelyek középpontjában általában olyan történések állnak, amelyeket az átlagember többnyire csak a legbizalmasabb barátainak mondana el. Ha csak az emúlt néhány hét celebirodalmát nézzük: Keresztes Ildikó, Kelemen Anna után Demcsák Zsuzsa is kitette letette az asztalra, amije van.TV + BulvárOrigo"Bárdost nézni olyan, mint a sótlan levest kortyolgatni...."http://www.life.hu/bulvar/20141103-bardos-andras-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-tamadasokat-kap-a-facebookon.htmlAhogyan már említettük, nem csak az olvasók, de mi is megdöbbentünk azon, hogy van az a pénz, amiért Bárdos András haja is korpásodik. A tévés szereplése a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelrealiytiben már csak azért is különös, ugyanis András pontosan tudta, hogy egykori ValóVilág-szereplővel, pornóssal (és a többi) kerül közös képernyőre. Oké, Pákóra éppen nem számított, így ha a többieket nem is, de a didikirályt a blogposztjában is nyíltan véleményezi.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.