Megérintette a halál szele Molnár Piroskát

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
halál színésznő R.Kárpáti Péter Molnár Piroska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő felfedte néhány évvel ezelőtti rémtörténetét: autózás közben megérintette a halál szele.

A tavalyi Oscar-díjért versenybe szálló magyar film színésznőjét autózás közben érte az a pillanat, mikor azt gondolta, vége az életének.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Nagyon sokat autóztam, amikor még a kaposvári színháznál voltam szerződésben. Többnyire éjszaka volt időnk arra, hogy felutazzunk Budapestre. Egyik alkalommal valami őrült az M7-esen kilépett elém egy puskával, és láttam a sötétben, hogy olyan mozdulatot tett felém, mintha rám lőtt volna. Szerencsére nem álltam meg, és a kocsival sem történt semmi, nem akart ő lőni, csak valami hülyeség folytán ijesztgetni. Akkor jöttem rá, hogy igen, a félelembe bele lehet halni. Ha valakinek gyenge a szíve, igenis megállhat a félelemtől" - emlékezett vissza a színésznő R. Kárpáti Péter halál utáni életről szóló könyvében.

Az is eszébe jutott, mikor a kisfiával régen felültek a Vidámparkban a hullámvasútra. A kisfiú nagyon feszülten kapaszkodott és félelem ült ki az arcára.
"Csak amikor leszálltunk, akkor kérdeztem meg, hogy félt-e. Azt mondta, nem, csak olyan savanyú lett a szíve körül. Ez jutott eszembe, mert nekem is savanyú lett ijedtemben a szívem körül. Tudtam, az, amiket írnak - hogy meghalt félelmében vagy megállt a szíve - létezik, mert én is közel voltam hozzá."

A gyerekek körül forog a Sugarloaf együttes zenészeinek életehttp://www.life.hu/bulvar/20141110-kisbabara-vagyik-a-sugarloaf-egyuttes-zenesze-toth-szabolcs-es-enekesnojuket-nkuya-soniat-is.htmlA gyerekek kerültek előtérbe a Sugarloaf együttes életében. A banda gitárosa imádja a babákat, így nem meglepő, hogy utódra vágyik. Ugynakkor maximálisan kiáll a kislányáért küzdő énekesnőjük, Nkuya Sonia mellett is. TV + Bulvár--Álomnyaraláson pihent Polgár Kriszta - bámulatos fotókhttp://www.life.hu/bulvar/20141112-polgar-kriszta-a-2008-as-miss-earth-hungary-szepsegverseny-gyoztese-a-maldiv-szigeteken-nyaralt.htmlA 2008-as Miss Earth Hungary a szépségverseny óta révbe ért, férjhez ment és megszületett kisfia, Olivér. A kis család nemrég a világ egyik legszebb szigetén nyaralt. Kriszta bámulatos fotókat osztott meg.TV + Bulvár--Kulcsár Edina lecsúszott a dobogó legfelső fokárólhttp://www.life.hu/bulvar/20141112-kulcsar-edina-keszul-a-2014-es-londoni-miss-world-szepsegversenyre.html2014. december 14-én rendezik meg Londonban a Miss World szépségversenyt. Bár ott szigorú - több szempontot figyelembe vevő - szakmai zsűri dönt majd a lányok sorsáról, az interneten léteznek olyan oldalak, ahol lehet szavazni a szépségekre. Hogy áll most Kulcsár Edina? Mutatjuk!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.