Bajor Marci: „Én mondtam el apának a halálos ítéletet"

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére -
agydaganat Bajor Imre halál Kína temetés Bajor Marcell halálos ítélet kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A három hónapja elhunyt Bajor Imre fia, a 18 éves Marci arról mesélt az egyik magazinnak, hogy csak a halála előtt nem sokkal került közelebb édesapjához.

Nincs már Kicsihuszár

Bajor Imre étterme nemrég jelentősen átalakult - ITT elolvashatod, mi lett az új hely neve és hogyan fest belülről!

Bajor Imre augusztus 6-a óta nincs közöttünk. A Farkasréti temetőben vettek tőle végső búcsút, ahol gyermekei is megemlékeztek imádott édesapjukról. Több mint három hónappal Imre halála után fia, Marcell szívszorító interjút adott a BEST magazinnak.

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére

Bevallotta, hogy akkor került igazán közel édesapjához, amikor betegsége miatt elkísérte őt kínai útjára. Abban reménykedtek, egy speciális kezelésnek köszönhetően a színművész jobban lesz, de a terápia sajnos már nem használt az agydaganattal küzdő Bajornak. „Tulajdonképpen az orvosok kimondták apa halálos ítéletét, amit nekem kellett lefordítanom...Felfoghatatlan volt számára, mert tudta, hogy vége, nincs tovább. Mégis, ez az utazás örökre összehozott minket" – nyilatkozta Marci.

"Nem gondolom, hogy ezzel a munkával, amit ott csinálok, egyedül vagyok - ő fentről terelget az utamon, de erről még nehéz nekem beszélnem" – így nyilatkozott néhány napja könnyeivel küszködve Bajor Imre lánya, Lili az édesapja életéről szóló könyv bemutatóján. A Life. hu is ott volt a bemutatón, olvasd el cikkünket ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.