Exkluzív! Elvált és csendben új életet kezdett Teszári Nóra

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
műsorvezető válás RTL Klub Teszári Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teszári Nóra már akkor nem élt egy fedél alatt férjével, amikor az RTL Klub reggeli magazinműsorához, a 8:08-hoz igazolt. Idén tavasszal hivatalosan is kimondták a válását gyermekei apjától. A műsorvezető a Life.hu-nak mesélt a válásról.

Békésen vált el a kétgyermekes házaspár, akik már csak hivatalosították az évekkel korábban kialakult helyzetet. Nóra férje már 2011 karácsonyán elköltözött otthonról, így a pár között a fizikai elválást követő érzelmi krízis régen lezajlott. Higgadtan, a gyerekeik érdekeit szem előtt tartva vitték végig tavasszal a válópert.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Már másfél éve külön éltünk, amikor elkezdtem dolgozni az RTL Klub 8:08 című műsorában. A család segítsége nélkül nem tudtam volna elvállalni a kora reggeli feladatot, és azóta is édesanyám vagy a volt férjem viszi iskolába a gyerekeket. Talán ez az összjáték is hozzájárult ahhoz, hogy békésen, kulturáltan zárjuk le az életünk meghatározó szakaszát, és a gyerekeinknek is sokkal könnyebb volt így elfogadni a helyzetet. Persze nem úszhattuk meg a komoly vitákat, és hogy sokszor nehéz volt, ami mindannyiunkat megviselt, de mindig ügyeltem arra, hogy a gyerekeimnek ne fessek rossz képet az apjukról. Lendületes, temperamentumos, déli típusok vagyunk, de a gyűlölködés nem volt része az életünknek” - emlékezett vissza Nóra, aki tavaly karácsony előtt javasolta férjének, hogy tegyenek hivatalosan is pontot a házasságuk végére.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Úgy éreztem, meggyászoltam és lezártam mindent, és elérkezett az ideje, hogy újrakezdjem az életemet. Rendet csináltam magamban. Ráadásul a Ló éve kezdődött, amiről azt mondták a hozzáértők, hogy megadja a lendületet és a támogatást az új dolgokhoz. Korábban nem volt mellettem olyan, akit bemutattam volna a gyerekeimnek, hiszen abban maradtunk a volt férjemmel, hogy óvatosan kezeljük majd azt, ha új társat találtunk. És ekkor találkoztam Andrással" – csillant fel Nóra szeme, majd sokkal vidámabban folytatta a beszélgetést.

"Az új párom jazz-zenész, többszöri invitálás után végül márciusban elmentem egy koncertjére - így kezdődött. Szerencsére az engem körülvevő figyelem nincs ellenére, hisz neki is a színpadon, a nyilvánosság előtt zajlik az élete. Andrásnak is van egy kisfia, aki az én Dusánomnál egy évvel fiatalabb, a gyerekeink nagyon édesek együtt. A nagylányom, Zorka már 12 éves, majdnem olyan magas, mint én, a koránál jóval idősebbnek néz ki, de néha azért még be tud csatlakozni a srácokhoz játszani. Egyelőre külön élünk, de nem lehet tudni, hogy mit hoz a holnap. Most így nagyon jó."

Hogy kik játszottak még önfeledten gyermekeikkel, itt megnézheted:

/1411/Hazai20141114115353

R. Kárpáti Péter a halál utáni életben utazikhttp://www.life.hu/bulvar/20141113-r-karpati-peter-a-halal-utani-eletben-utazik-konyvet-adott-ki-elet-az-elet-utan-cimmel.htmlR. Kárpáti Péter feltámadt, azaz ismét előtérbe került a Barátok közt sorozat befejezése után. Míg a halál másnak örök békességet hoz, a színész élete pár éve a halál körül forog. TV + BulvárOrigoLilu 38 évesen kezdett új életet http://www.life.hu/bulvar/20141113-lilu-38-evesen-kezdett-uj-eletet-edzeni-kezdett.htmlÚjra főműsoridőben kerül képernyőre Lilu, aki a vasárnap kezdődő Való Világ 7-et fogja vezetni Istenes Bencével felváltva. A műsorvezetőnő kifejezetten szereti a reality műfaját, és most elárulta, hogy élete egyik nagy változása a korábbi szériához köthető. TV + BulvárOrigoKordáék szex helyett humorral tartják életben kapcsolatukathttp://www.life.hu/bulvar/20141113-korda-gyorgy-enekes-es-balazs-klari-enekesno-szex-helyett-humorral-tartjak-eletben-kapcsolatukat.htmlKikotyogta magánéletét a Korda házaspár, akik egy tévéfelvételen elárulták, náluk már inkább a humor dominál a hálószobában, nem a vágy.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.