Kerényi Miklós Gábor vita Majka Rising Star
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis híja volt csak, hogy nem tört ki nagyobb botrány a Rising Star vasárnapi élő show-ja előtt: Majka és Kerényi Miklós Gábor ugyanis csúnyán összekülönbözött. 

A Blikk úgy tudja, pánikhangulat alakult ki a stábban, a Kossuth-díjas rendező ugyanis ott akarta hagyni az egész műsort két órával a kezdés előtt. Csak a rendezők könyörgésére békült ki Majkával, aki szerinte nem megfelelő stílusban beszélt vele.

Forrás: TV2

Az incidenst a stáb egyik tagja mesélte el a napiliapnak: az történt, hogy a kezdés előtt behunyt szemmel pihenó Kerónak beszólt Majka: „Tanár úr, alszik?!” Erre kapta fel a vizet a Kossuth-díjas rendező, aki azonnal visszaszólt keményen, amiből hatalmas vita kerekedett. "Nem sok híja volt, hogy egymásnak ugorjanak. Szerencsére a köztük lévő távolság elég nagy volt, hogy odaugorjon néhány munkatárs, de szinte megfagyott a levegő. Kerényi közölte: vele sehol nem beszélhetnek így, és elindult kifelé a stúdióból " - tette hozzá a stábtag, aki azt is elmesélte, hogy a rendezők nagy nehezen kibékítették őket.

"Én szeretem, ha közvetlen stílusban beszélgetünk, s ebben a fiatalokkal is jól megértetem magam. Azt azonban nagyon fontosnak tartom, hogy ez mindig bizonyos határok között történjen… Tulajdonképpen nem történt más, mint ezeknek a határoknak a tisztázása, csak éppen az adás előtti feszültség emelt hangnemében. Majkával pedig, aki szerintem remekül végzi a feladatát, azóta is nagyon jó a kapcsolatunk" - reagált a hírre a lapnak Kerényi, Majka pedig ennyit fűzött hozzá a történtekhez: "KERO nehéz ember, én is nehéz ember vagyok. De minden problémát át lehet hidalni azzal, ha elfogadóbbak, toleránsabbak vagyunk egymás iránt, ez a lényeg".

Így látjuk mi a Rising Start

Katz Dávid a Life.hu cslebszomorító riportere hétről hétre a tehetségkutatóra kapcsol. Hogy mit gondol a műsorvezető-választásról, arról itt olvashatsz, a Rising Star leggyengébb pontját pedig itt vesézi ki.

Rising Star: Zámbó Jimmy feltámadt!http://www.life.hu/bulvar/20141116-zambo-jimmy-feltamadtpeter-sramek-szemeyleben-a-rising-starban.htmlA Zámbó család már két évvel ezelőtt a szívébe zárta a szlovák Peter Srameket, aki vasárnap este a Rising Star színpadán mutatkozik be a nézőknek. A 21 éves fiú rajongása az elhunyt énekes iránt szinte hátborzongató.TV + BulvárOrigoRising Star: Csodaszép családmodellben él Czibi Norbihttp://www.life.hu/bulvar/20141115--csodaszep-csaladmodellben-el-czibi-norbi-a-rising-star-enekese.htmlCzibi Norbi, a Rising Star Angliából hazatért versenyzője rendkívüli családban él. Édesanyja, miután fiai kirepültek a családi fészekből, állami gondozott gyermekeket vett magához. Ők lettek az ifjú énekes új családtagjai.TV + Bulvár--Ördög Nórának van vétójoga abban, mit vesz fel a Rising Starbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141114-ordog-nora-a-tv2-rising-star-musorvezetoje-szeretne-egyszer-mar-kiakadni-a-magassarku-cipo-teman.htmlA műsorvezető a Mokkában megvédte stylistját, Holdampf Lindát, aki korábban olyan kritikákat is kapott, hogy nem kedveli Ördög Nórit, ezért öltözteti fel ilyen ruhákba a Rising Starban.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.