„Őrült pazarlás, ami itt megy!" Dubajozni vitte családját Klapka György

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
luxus Klapka György pazarlás arany Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György Dubajozni vitte családját, de ami ott fogadta, az még a sokat tapasztalt aranyszakértőt is meglepte.

Unokáival és feleségével nyaralt az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb államában, Dubajban Klapka György – tudósít a Blikk. Az üzletember jó élményekkel tért haza, bár azt megjegyezte, hogy meglepték a körülmények, amik kint fogadták. „Tiszta pazarlás, ami ott folyik!" – háborodott fel Klapka.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

„Az európai embernek nagyon furcsa az ottani túlzott kiszolgálás, hiszen például minden liftnél külön ember áll, aki megnyomja a vendég helyett a gombot, a szállodai szobákat pedig naponta háromszor takarítják. A napozás közben a parton majd frászt kaptam, amikor egy szolgáló kosárból hideg vizes kendőt tett a homlokomra" – mesélte az aranyember, aki Dubajban sem hazudtolta meg önmagát és élénken érdeklődött az arany és egyéb befektetési lehetőségek iránt.

„Elájultam, mennyi aranyuk van, de az áruk nem olcsó, mint ahogy másnak sem. Egyik este négyen mentünk el vacsorázni, és 500 dollárt (125 ezer forint – a szerk.) fizettem" - csattant fel Klapka.

Dubaj igazi arca

Dubaj az elmúlt években egybeforrt vált olyan kifejezésekkel, mint a luxus és a mértéktelen pazarlás. Ha azonban jobban megismernénk a helyet, akkor érdemes mélyebbre ásni és megláthatjuk az arab kultúra igazi arcát. A tradicionális, arab kultúrát őrző negyedekre érdemes időt szánni. Ezeket a földfelszín felett járó, a világ leghosszabb automata metrója köti össze, amelyben - számunkra szokatlan módon - női és VIP kocsi is található.
A Life.hu cikkében IDEkattintva még több érdekességet olvashatsz az igazi Dubajról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.