Meglepő, Kordáék árulják a velencei villájukat

Forrás: Korda György/Sajtófotó -
Korda György Villa Velence eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába tette közzé a Korda házaspár, hogy nem is olyan nagy a baj a kórházba került Gyuri bácsi körül, mint ahogy a sajtó ezt közölte, valahogy nem nyugtattak meg minket. Ráadásul most kiderült, hogy árulják a velencei villájukat. 

Kordáék túladnának a Velencei-tó partján épült 400 négyzetméteres vízparti álomvillájukon, ahová 2009-ben költöztek. Akkor úgy gondolták, hogy ez a budapesttől 50 km-re fekvő luxusvilla lesz az utolsó házuk, soha többet nem akarnak innen elmenni. Most meglepő módon feltűnt a ház az egyik ingatlanportálon, eladásra kínálják, 330 millió forintért.

Forrás: Korda György/Sajtófotó

A környéken a válság óta 20-30 százalékkal estek az ingatlanárak, így Kordáék villája most a becslések szerint csupán 120-140 milliót érhet. A hatalmas ház fenntartása szinte semmibe sem kerül, ugyanis teljesen energiatakarékos. A gáz nincs is bevezetve, geotermikus fűtésrendszer, a földenergia és a tetőn elhelyezett hatalmas napelemek biztosítják a padló-plafon hűtés-fűtést, az állandó 22 Celsius-fokos hőmérsékletet. Kizárólag a vízre kell költeni.

A villa pazar berendezését tavaly a Hal a tortán című műsorban csodálhatták meg a nézők, majd Pimasz úr is meglátogatta őket.

Szerettük volna megkérdezni Klárikát, hogy miért árulják a házat és a fővárosi, jelenleg panzióként működő Korda-villában tervezik-e folytatni az életüket, de sajnos bontotta a vonalat. Csak remélni tudjuk, hogy nem Gyuri bácsi egészségi állapota kényszerítette őket erre a lépésre.

Muszáj megnézned Korda Gyuri első videoklipjét!http://www.life.hu/bulvar/20140910-korda-gyorgy-elso-videoklipje-kering-az-interneten-nagyon-retro.htmlKorda Györgyről igazi retróvideó kering az interneten: az első videoklipjét és a fiatal énekest csodálhatjuk meg. Nincs is ennél jobb móka ezen az esős napon!TV + Bulvár--Korda György az égre került, de mi lesz Klárikával?http://www.life.hu/bulvar/20140106-korda-gyorgy-csillagot-kapott-az-egen-schmuck-andortol.htmlEgyedül ragyog Korda Gyuri csillaga, imádott felesége Klárika egyelőre nem tűnik fel az égi planétán - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárFéltékeny lett a feleségére Korda Györgyhttp://www.life.hu/bulvar/20130402-korda-gyorgy-magyar-enekes-balazs-klari-magyar-enekesnobe-33-eve.html33 éve folyamatosan szerelmes feleségébe Korda György, aki - annak ellenére, hogy büszke Klárika Nagy Duett-beli szereplésére - azért kissé féltékeny is volt rá - tudta meg a Life.hu.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.