Már rég nem ő vezeti, mégis Ördög Nóra a kedvenc x-faktoros műsorvezető

műsorvezető szavazás X-Faktor 2014 Istenes Bence Ördög Nóra Lilu Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezajlott a magyarországi X-Faktor 100. jubileumi adása. Ennek kapcsán szavazást indítottunk, hogy megtudjuk, neked ki (volt) a kedvenc műsorvezetőd a show-ban!

A Life.hu arra volt kíváncsi, ki (volt) a kedvenc műsorvezetőd az X-Faktorban. A jelenlegi állás szerint a legkevesebb szavazatot Lilu kapta, 13%-kal. Istenes Bence a szavazatok 19%-át tudhatja magáénak. A dobogó második fokán Sebestyén Balázs áll 32%-kal. És íme, a kedvenc műsorvezetőd: Ördög Nóri, aki a szavazatok 36%-át zsebelte be! Gratulálunk!

Ördög Nóra még az X-Faktor színpadán Forrás: RTLKLUB

Ördög Nórit egyébként már az első évadban megismerhettük és egészen 2012-ig vezette a műsort. Az első évadot Sebestyén Balázzsal vitték együtt. A második és harmadik évadot már egyedül, mivel Balázs nem vállalta tovább, és Nórihoz sem kerestek új társat. A negyedik évadot Nóri a várandóssága miatt nem tudta elvállalni. Szóba került Stohl András és Balázs neve is, de végül Lilu és Istenes Bence lettek a műsorvezetők.

Az ötödik évad vezetésére újra Ördög Nórit kérték fel, de második babája miatt ismét nem tudta betölteni ezt a pozíciót. Istenes Bence lett a műsorvezető, azonban Liluval ebben az évadban már nem találkozhatunk. Időközben pedig Nóri csatornát is váltott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.