Mit csinál mostanában VV Simon?

Fotó: Life. hu -
diploma VV Simon tanulás egyetem VV6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodabogárnak titulált VV Simonnak a nézők döntése miatt kellett idő előtt elhagynia a luxusbörtönt, miután vitája tettlegességig fajult Vikivel, akinek letépte a ruháját. A fiúról már a beköltözés után kiderült, hogy mintha egy másik bolygóról érkezett volna, valószínűleg ezért is került be a villalakók csapatába. Ma átlagos egyetemistaként éli az életét, tavasszal diplomázik.  

Bármily hihetetlennek tűnik, a fura viselkedésű csodabogár hamarosan diplomás lesz, kutatónak készül.

Debrecenben biológia szakos hallgató vagyok, most vizsgaidőszak van, tavasszal diplomázom. A témám már megvan, de nem árulnám el inkább, igaz, nem állami titok. Ha elvégzem a sulit, akkor még egy-két mesterképzés vár rám, valamilyen kutatási irányba szeretném folytatni a tanulmányaimat. Az évfolyam élbolyába tartozom, jók a jegyeim. Ösztöndíjat kapok, de ebből sajnos nem tudom kifizetni az albérletemet, ezért az iskola mellett dolgoznom is kell.

Egy műanyaggyárban 12 órázom szalag mellett, részmunkafolyamatokat végzek. Fizikából, biológiából és kémiából korrepetálok. Szájhagyomány útján terjed a hírem, mindig vannak tanítványaim, és senki sem menekül el, ha felismer" - viccelődött Simon, aki szabadidejében festeget. A kapcsolatot viszont nem tartja egykori villatársaival.

Fotó: Life. hu

"Ez az én hibám, hagytam ellaposodni a kapcsolatokat. A jelenleg futó szériát követem, igaz, vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban. Olvasom a fórumokon a nézői reakciókat, ez segített megértenem, hogy annak idején hogyan láthattak a nézők. Azt figyelem, hogy mennyire torzítja az egyes szereplők megítélését az, hogy mi kerül be az összefoglalókba. Nem vágytam arra, hogy az új sorozatba érdekesség gyanánt meghívjanak, és ha megkérnének, hogy pár napra költözzek be, nem tenném. Nem bírom a bezártságot. Megkerestek, hogy szerepeljek a BeleValóban, de próbáltam arra hivatkozni, hogy nem releváns a kizárt játékos szerepeltetése" - tette hozzá Simon, aki hatalmas leckének tartja, hogy kizárták a játékból, mint ahogy azt is, hogy abbahagyta az orvosi tanulmányait.

"Ha az orvosit komolyan veszem, akkor lenne már biztos egzisztenciám. De nincs, és még mindig tanuló vagyok. Mára viszont végigmentem a gyász összes klasszikus fázisán: a tagadás, a düh, az alkudozás, a depresszió, az elfogadás és végül a belenyugvás. Semmit sem bántam meg, de sokkal okosabban kellett volna játszanom” – árulta el a fiú, akinek azóta nincsen párkapcsolata, miután villatársával, Charlotte-tal alaposan megégette magát.

A villában annyira beleszeretett a korábban prostiként dolgozó lányba, hogy megkérte a kezét, majd a valós életben gyorsan kiábrándult belőle.

VV Fanni megint retteg a terhességtől - most tényleg bekapta a legyet?http://www.life.hu/bulvar/20150115-vv-fanni-az-rtl-klub-valovilag-szereploje-retteg-a-terhessegtol-es-ismet-terhessegi-tesztet-kert.htmlA ValóVilág 7 hatalmas fekete sörényéről híres szexéhes szereplője, Fanni ismét terhességi tesztet kért – lehet, hogy most tényleg bekapta a legyet?TV + BulvárHorror - VV Zsuzsi a bazilika lépcsőjén vágta fel az ereithttp://www.life.hu/bulvar/20150115-vv-zsuzsi-az-rtl-klub-valovilag4-szeriajanak-hazakuldott-jatekosa-a-bazilika-lepcsojen-vagta-fel-az.htmlZsuzsit a ValóVilág korábbi szériájából elvonási tünetei miatt penderítették ki, a lány állítja, azóta hatalmasat fordult vele a világ és végre tisztességes életet él.TV + BulvárVV Maci feladta a játékot, még hetekig kórházban maradhttp://www.life.hu/bulvar/20150112-rossz-hir-vv-macinak-meg-hetekig-korhazban-marad.htmlKorábban, még az alekoszos időkben az akkori széria Laci nevű játékosa hagyta el a villát, egészségügyi panaszai miatt. Sajnos Maci orvosai is rossz hírt közöltek.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.