Simonnak véget ért a ValóVilág

RTL 2 ValóVilág6 VV Simon VV Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu olvasóinak legszimpatikusabb ValóVilág-játékosát nézők döntése alapján pénteken este azonnal kizárták a műsorból. Persze, a történtek után már nem is olyan rokonszenves a csodabogár...

Simon, vélhetően nem kevés alkohol hatására csütörtök este komoly vitába keveredett Vikivel. Szó, szót követett, majd a feldühödött csodabogár durván letépte a lány ruháját. Mivel a játék szabályzata a fizikális erőszak minden formáját tiltja, így a műsor szerkesztői úgy döntöttek a nézőkkel szavaztatják meg, mi legyen Simon sorsa.

A VV6 péntek esti összefoglalójában a mobilapplikáció felhasználóinak hatvan százaléka úgy döntött, hogy a csodabogárnak ezennel véget ér a játék. A döntést vele is közölték, azonnali hatállyal ki kellett költöznie a luxusvillából, amelyben mindössze 18 napot töltött.

Persze vannak, akik azt szeretnék, hogy a fiú visszakerüljön a játákba - a Facebook-on már meg is alakult a "Simont vissza a villába" közösség, melynek egyelőre még csak 1653 tagja van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.