Így nyaralnak a celebek: Metzker Viki beutazta Ázsiát

Forrás: facebook/Metzker Viki -
Metzker Viki dj utazás Ázsia nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű, szőke DJ, Metzker Viki január elején indult el ázsiai körútjára, amelyen a remek élményei mellett sérüléseket is szerzett.

Szöul, Tokió, Hongkong, Phuket – ezeket a helyeket járta be néhány hét alatt Metzker Viki. Közösségi oldalán leginkább szórakozóhelyekről és éttermekből jelentkezett be, de a tengerparti pihenést sem hagyta ki. Sajnos kényszerpihenőre is szorult, ugyanis egy jetski-baleset miatt megsérült a lába utazásának thaiföldi állomásán.

Forrás: facebook/Metzker Viki

Ronaldo pár évvel ezelőtt ugyanide vitte kedvesét, a szupermodell Irina Shaykot, ahol végig kettesben romantikáztak, fürödtek, napoztak egy hajó fedélzetén, halásztak, a tenger gyümölcsein éltek, és egy népes, bennszülött famíliát is meglátogattak. Hiába a csodás közös élmények, a pár idén januárban, négy év után szakított.

Phuket

Phuket Thaiföld legnagyobb szigete, Bangkoktól 890 km távolságra található délre. A legjobb adottságú partszakaszokra épült a legtöbb hotel és a hozzájuk csatlakozó szolgáltatások. A legkedveltebb helyek Patong, Karon és Kata strandjain vannak. Phuket meglátogatásához az időjárás tekintetében a január és a március közötti időszak a legideálisabb. A sziget keleti partvidéke sziklás, nagyon szép, de a tengeri fürdőzés itt eléggé veszélyes.

Forrás: Thinkstock

Istenes Bence is melegre vágyott, nézd meg, hogy hol pihen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.