Így nyaralnak a celebek: Istenes Bence Costa Ricán lazít

Forrás: FB/Istenesbence -
Csobot Adél Istenes Bence Costa Rica tengerpart nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág műsorvezetőjét egy ideig nem láthatjuk a képernyőn, hiszen éppen Costa Rica tengerpartjain piheni ki a műsorvezetés fáradalmait, ezzel magára hagyva műsorvezetőtársát, Lilut.

Istenes Bence barátnője, Csobot Adél nélkül indult nyaralni Costa Ricára, a lány ugyanis színházi munkái miatt nem tudott vele tartani. Képei alapján szerelme nélkül is remekül érzi magát a műsorvezető a csodálatos országban. Persze ki ne érezné jól magát, ha ilyen egzotikus helyen nyaralhat...?

Forrás: FB/Istenesbence

Costa Rica

Sokan csak Amerika botanikus kertjeként emlegetik Costa Ricát, nagyon gazdag állat- és növényvilága miatt. Kolumbusz Kristóf éppen emiatt nevezte el "gazdag partnak" a helyet. Kilenc működő vulkánja is van Costa Ricának. Lakossága híresen barátságos, pörgős, hatalmas bulikon vehetnek részt az ide látogatók.

Természetesen a műsorvezető még álomnyaralása alatt is sokat gondol szerelmére, és ezt a kedves fotót oszotta meg közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/ Csobot Adél

Egy hetet körülbelül félmillió forintért tölthetünk el ezen a csodás helyen. A hollywoodiak közül sokan kedvelik Costa Ricát, olyan világsztároknak van kisebb birtoka itt, mint Angelina Jolie és Brad Pitt, Mel Gibson, Britney Spears, Charlie Sheen.

Forrás: Thinkstock

Csézy vajon teherbe esik egzotikus nászútja alatt, amire hamarosan elutazik?

Ha szeretnéd tudni, DJ Metzker Viki milyen gyönyörű helyeken nyaralt, ITT megnézheted.

Vajon Varga Viktor megtalálta az igaz szerelmet Thaiföldön?

Berki Krisztián: "Önmegtartóztatást gyakoroltam"http://www.life.hu/bulvar/20150126-berki-krisztian-az-eden-hotel-forgatasan-onmegtartoztatast-gyakorolt.htmlA műsorvezető állítólag hiába hajtott rá az egzotikus reality játékosaira, ám ő mindezt cáfolja.TV + BulvárOrigoValóVilág: VV Fanni ment volna párbajozni, de hoppá, ő védettséget kapott!http://www.life.hu/bulvar/20150125-valovilag-kivalasztas-dennis-megy-parbajozni.htmlLevizsgáztak a villalakók az iskolahét végén. A védettséget jelentő lila nyeremény kendő igencsak összekuszálta a szálakat.TV + BulvárRTLKLUBSzén Alexandra esett ki a Rising Starbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150125-a-rising-star-kiesoje-szen-alexandra.htmlEgyre keményebb a Rising Star a versenyzők számára: közeledik a verseny vége. Vasárnap a szőke Szén Alexandra esett ki. Nem lepődtünk meg.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.