Létezik rövid hajú szépségkirálynő! Neki kellett volna nyernie a Miss Universe-t

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
szépségkirálynő Halle Berry szépségkirálynő-választás rövid haj Miss Universe Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű, de rövid a haja. Ez lehetett az ok, amiért Miss Jamaica nem lehetett világszépe? Valahol tényleg kőbe van az vésve, hogy csak hosszú hajjal nyerhet valaki világversenyt?

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla a kolumbiai szépség nyerte a Miss Universe 2014 címet. A magyar induló, Kelemen Henrietta ugyan gyönyörű volt az elődöntőben, mégsem győzte meg a zsűrit: nem került a 15 legszebb lány közé. Ehhez egyébként Vajna Tímeának is volt hozzáfűznivalója.

Miss Jamaica Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Igazán elégedetlen viszont Miss Jamaica volt. A szépség nagypapája teljesen magán kívül volt attól, hogy gazellatestű unokája nem lehetett a világ legszebb lánya. Szerinte csakis a rövid frizura lehet az oka. Ha viszont így van, miért nem mondják meg, hogy csak hosszú hajú lány nyerhet - tette fel a kérdést.

Forrás: AFP

Miss Jamaica, polgári nevén Kaci Fennel azonban egy győzelmet magáénak tudhatott a világverseny után. A Twitteren sorra érkeztek a posztok, amelyeket a #MissJamaicaShouldHaveWon hashtaggel láttak el. Ezek szerint az internet népe a Halle Berry-frizurás szépséget látta volna inkább nyertesként.

Nyerhet-e valaki világversenyt rövid hajjal?

Miss Kolumbia és Miss Jamaica Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.