Miss Universe Hungary estélyi világverseny szépségkirálynő Miami bikini Kelemen Henrietta kosztüm elődöntő Miss Universe népviselet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss Universe elődöntője lezajlott, ám egyelőre csak izgulunk, sikerült-e a magyar szépségkirálynőnek bekerülni a legszebb 15 lány közé. Mutatjuk, miben lépett színpadra Kelemen Henrietta.

Január 21-én, szerdán rendezték meg a Miss Universe világverseny elődöntőjét Miamiban,ám – furcsa módon – egyelőre nincs hír arról, hogy a magyar győztes, Kelemen Henrietta bekerült-e a 15 legszebb lány közé. Hála a magyar szépségkirálynő Facebook-oldalának, azt azonban tudjuk, hogyan lépett a világverseny színpadára. Íme, bikiniben:

Forrás: Facebook/Kelemen Henrietta - Miss Universe Hungary 2014

És így festett estélyiben:

Forrás: Facebook/Kelemen Henrietta - Miss Universe Hungary 2014

A verseny részeként minden lány bemutatta saját nemzetének kosztümjét. A közönség 5 kedvence közé sajnos nem került be a magyar szépségkirálynő, Miss Universe India és Miss Universe Indonézia lélegzetelállító szerelései mellett azonban mi sem tudtunk szó nélkül elsétálni.

Forrás: Northfoto

Mi nagyon szorítunk Heninek! Szerinted meddig jut el a világversenyen a magyar szépségkirálynő? Szavazd meg ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.