Luxusautóval furikázik az Éden Hotel 19 éves játékosa, mégis miből?

Forrás: Facebook/ Kerekes Beáta -
fotók Éden Beus meztelen Éden Hotel 3 autó Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel játékosa, a dögös Bea még csak 19 éves, de olyan autóval jár, amiről a legtöbben egész életükben csak álmodoznak. Miből telik ilyen luxusra egy ennyire fiatal lánynak? Lehet, hogy rájöttünk?

A Való Világ 5 játékosa, Cristofel tavaly nyáron az Éden Hotel Beája miatt szakított kedvesével, de rövid románc után szétváltak útjaik. Cristofel mégsem találta meg a számításait a 19 éves, magát modellnek tituláló lánnyall, aki anyagilag is tudta támogatni a kubai csődört. Bea közösségi oldalán megosztott fotói alapján gyakran jár külföldre, luxuskategóriás ruhákat hord, és több tízmillió forintos autót, egy Maseratit vezet. De miből telik mindezekre egy fiatal lánynak?

Forrás: Facebook/ Kerekes Beáta

A modell lány többször is pózolt már meztelenül újságban, plakátokon, csodaszép teste rendszeresen felkelti a férfiak érdeklődését. Mi találtunk egy szexuális szolgáltatásokat hirdető külföldi oldalt, ahol egy Beára megszólalásig hasonlító lány hirdeti a szolgáltatásait Giulietta néven. Vajon Bea lenne Giulietta?

Forrás: Top Escort Babes

A szépséget az elmúlt hónapokban, az Éden Hotel című valóságshow forgatása alatt hírbe hozták Berki Krisztiánnal, a műsor vezetőjével, de a lány és a műsorvezető szerint sem történt köztük semmi.

Túl vagyunk az Éden Hotel eddigi legszürreálisabb beszélgetésénhttp://www.life.hu/bulvar/20150304-eden-naomi-es-eden-nori-az-eden-hotel-3-jatekosai-sellokrol-vampirokrol-beszelgetnek.html"Ki volt az a csaj, aki szűzlány vérben fürdött?" -kérdezte Nóri az Éden Hotel keddi adásában. "Sissi?" -kérdezett vissza Naomi. "Neeeem, Sissi az az állatvéres volt!" Most már biztos, megvolt az Éden Hotel eddigi legfurcsább beszélgetése. TV + BulvárOrigoVallási közösség helyett a pucérkodást választotta az Éden Hotel játékosahttp://www.life.hu/bulvar/20150223-eden-hotel-noemi-meztelenkedett-masszirozott-hogy-megeljen.htmlAz Éden Hotel egyik szereplőjéről, az alig húszéves, szőke Naomiról már a műsor kezdetekor kiderült egy-két furcsaság. Hihetetlen választás elé állította az élet! TV + BulvárOrigoSzexszel keresi kenyerét az Éden Hotel játékosának anyjahttp://www.life.hu/bulvar/20150223-ambrus-mercedesz-volt-r-go-gida-fia-dominik-jatekos-az-eden-hotelben.htmlAz Éden Hotel játékosa, Dominik híres anyukával büszkélkedhet - vagy taláninkább hírhedttel. Ő Ambrus Mercédesz, aki Olaszországban futott be sikeres pornókarriert ugyanabban a csapatban, a Diva Futurában, amelyben Cicciolina is kezdte a pályáját. TV + BulvárOrigoÖtvenöt perc után villant az első kuki - Elindult az Éden Hotel 3http://www.life.hu/bulvar/20150223-az-eden-hotel-3-elso-jatekosai-bemutatkoztak-az-elso-adasban.htmlElkezdődött a várva várt párzási reality, az Éden Hotel 3. TV + BulvárOrigoAkik sohasem adják fel - Műsorszédelgő lányok az Éden Hotelbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150218-musorszedelgo-lanyok-az-eden-hotelben-apolka-es-bencsik-adrienn-tobb-musorba-is-probalkozott.htmlAz Éden Hotel több olyan fiatal lánynak hozza meg az ismertséget, akik évek óta próbálkoznak kitörni a névtelenségből. Nekik tényleg mindegy, hogy mivel, csak az a fontos, hogy ismertek legyenek. Ha hanggal nem megy, akkor jöhet a testbedobás!TV + BulvárOrigoForró! Megérkeztek az első szexi jelenetek az Éden Hotelbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150212-a-tv2-eden-hotel-cimu-valosagshowjabol-megerkeztek-az-elso-szexi-kepsorok-berki-krisztian-pedig.htmlA valóságshow forgatása Costa Ricán zajlott, ahol tengerpart, pálmafák, luxushotel biztosította a paradicsomi körülményeket a játékosoknak, így nyilvánvaló, hogy lekerültek a melltartók és repültek az alsónadrágok.TV + Bulvár--A TV2-n indul Berki Krisztiánnal az Éden Hotelhttp://www.life.hu/bulvar/20150122-berki-krisztiannal-a-tv2-n-indul-februarban-az-eden-hotel-cimu-reality.htmlÚgy tűnik, nagyon bízik a TV2 Berki Krisztiánban, akinek műsorát a csatorna kiemelten kezeli. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.