Berki Krisztián: Kinek jut eszébe egy közép-amerikai országban, hogy magyar nőre vessen szemet?

Forrás: Ráday Optika -
műsorvezető Costa Rica Éden Hotel személyzet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete érkezett haza Berki Krisztián Costa Ricáról, az Éden Hotel felvételéről, ahol három hónapot töltött a családja nélkül. De nem csak a stábtagok sürögtek-forogtak körülötte.

Berki Krisztiánt választottáka TV2-n február 23-án induló Éden Hotel című műsor első férfi műsorvezetőjének. A FEM3 Caféban eltöltött hónapok előrevetítették, ami Costa Ricában várt rá, mégis sokat gyakorolt, hogy a lehető leggördülékenyebben menjen kint a munka. Véleménye szerint ezt a ritka lehetőséget kár lett volna kihagyni.

Forrás: Ráday Optika

"Amikor érzem, hogy rám van szükség, az számomra egy plusz motiváció. Pontosan tudtam már a kiutazásom előtt, hogy mekkora rám a kabát, de szerencsére minden segítséget megkaptam. Mindenki részéről érezhető volt, hogy fontos ez a műsor, hogy Berki Krisztián jól teljesítsen műsorvezetőként. Hiába gondolják sokan, hogy a Berki nem dolgozik, csak úgy van. Az utolsó másfél évet napi 3-4 óra alvással toltam, mert már az alvásidőmből kellett elvennem, hogy minden beleférjen. Ennek eredményeképpen már a csapból is én folytam, nagyon jókor jött, hogy kicsekkolhattam az országból" – kezdett bele Berki, akinek végre lett bőven ideje magával foglalkozni.

Berki Krisztián kislányával és Hódi Pamelával Forrás: Ráday Optika

"Nagyon szervezettek voltak a napjaim. Costa Rica alapból egy nyugodt ország, ráadásul az időeltolódás miatt nem tudtam a telefonon lógni. Amikor felkeltem, Magyarországon már délután volt, mikor elmentem dolgozni, akkor már senkivel sem tudtam beszélni, hisz itthon már aludtak. A kollégáim vigyáztak arra is, hogy egyedül tudjak lenni" - mesélte Krisztián, akinek a napirendje is megváltozott.

"Elkezdtem újra edzeni, reggel 5-kor így indult minden napom. Utána hazamentem, reggeliztem és indultak a forgatások, amit a körülmények jócskán megnehezítettek. Ingben 40 fokban úgy állni, hogy ne legyen rajta egy csepp izzadságfolt sem, nem volt egyszerű. Rengeteg leállás, ruhaszárítás és apró trükkök sokasága kellett ahhoz, hogy minden flottul működjön" - tette hozzá a műsorvezető, akinek kellemetlen élménye is akadt.

Forrás: Ráday Optika

"A legrosszabb élményem az volt, hogy kiújult a gerincsérvem és kórházba kerültem. Munkamániás vagyok és maximalista, még kórházban feküdtem, amikor már elkészült a másnapi forgatási terv. Mindenki azt mondta, hogy pihenjek, és ne jöjjek ki, de minden erőmet összeszedve sikerült infúzióval, fájdalomcsillapítókkal megcsinálni. A sportból rengeteg mindent hozok magammal, ezek átvitt értelemben használhatóak: mindent meg kell tudni enni, és mindenhol el kell tudni aludni" – emlékezett vissza Berki, akiben állítólag feléledt a vadászösztön a dögös versenyzők láttán.

"Nem volt cél, hogy a játékosokkal közeli viszonyba kerüljek, a stábtagok és a játékosok tabuk. De kinek jut eszébe egy közép-amerikai országban, hogy magyar nőre vessen szemet? Tele van szebbnél szebb nőkkel az ország, jól táncolnak, imádnak élni és nagyon kedvesek. Imádják az európai férfiakat, napokon belül Grande Krisztián lettem. Ki tudtam alakítani a saját kis holdudvaromat. Volt, aki főzött rám, volt, aki beadta kétnaponta az injekciómat, aki hozta a gyümölcsöt. Nem kellett különösképpen meghálálnom, csak kedves voltam, mint szoktam."

BulvárRAP Hegyi Rolival: "Berki Krisztián ismét az országban landol"http://www.life.hu/bulvar/20150201-bulvarrap-hegyi-rolival-szerepel-benne-berki-krisztian-vajna-timi.html--Berki Krisztián pucérkodó képet posztolt - kislányával pancsizikhttp://www.life.hu/bulvar/20150127-berki-krisztian-kislanyaval-furdik-fotot-posztolt-rola.htmlA sokszor meghökkenésre okot adó hazai celebünk egy új fotóval ismét kivívta, hogy feszültséget keltsen maga körül.TV + Bulvár--A TV2-n indul Berki Krisztiánnal az Éden Hotelhttp://www.life.hu/bulvar/20150122-berki-krisztiannal-a-tv2-n-indul-februarban-az-eden-hotel-cimu-reality.htmlÚgy tűnik, nagyon bízik a TV2 Berki Krisztiánban, akinek műsorát a csatorna kiemelten kezeli. TV + Bulvár--Provokatív "szegénységi fogadalmat" tett Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20141231-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-ujevi-szegenysegi-fogadalmat-tett.htmlHa valaki, hát Berki Krisztián tudja, hogyan kell hergelni a jónépet. Most sajátos szegénységi fogadalmával sokkol, amit azért ne vegyünk annyira komolyan. TV + BulvárOrigoBerki videóüzenetén pityergett Pamelahttp://www.life.hu/bulvar/20141205-berki-krisztian-costa-rican-van-onnan-uzent-hodi-pamelanak-aki-meghatodott.htmlÚgy tűnik, Hódi Pamela és Berki Krisztián csak nem tudják elengedni egymást... Persze, érthető, a kis Natasa Zselyke örök kapocs marad közöttük.TV + BulvárSzexi fehérneműben fotózták Berki exéthttp://www.life.hu/bulvar/20141222-berki-krisztian-exe-hodi-pamela-kislanyaval-natasa-zselykevel-ismet-fotozason-jart.htmlHódi Pamela kislányával, Natasa Zselykével különleges fotózáson járt. Mivel exe és egyben gyermeke apja nem lehetett jelen, így Berki Krisztiánnak külön kép is készült.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.