VV Aurelio az Éjjel-Nappal Budapestben folytatja a tévézést?

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
valóvilág műsorvezető Éjjel-nappal Budapest szerelem VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio életének újabb fejezete ért véget a BeleValó végével. Vajon merre veszi az irányt a műsorvezetést teljesen egyedi módon megközelítő bajai srác? Információink szerint marad az RTL Klubnál, egy sorozatban fog feltűnni.

Még szomorkodik Zsófika után a BeleValó műsorvezetője, de derüsen tekint a jövőjére, amelyben televíziózás és Zsófika is szerepel.

A feladatot elvégeztem, úgy, ahogy várták tőlem. A rengeteg pozitív visszajelzés szerint hoztam a formámat és szerethető voltam. Nem szeretnék megválni a képernyőtől, több műsor is szóba került, ahol szerepet kaphatnék. Szívesen szerepelnék a csatorna napi sorozatában, de továbbra is vezetnék műsort" – viccelődött Aurelio, akinek, remélhetően, szórakoztató karaktere nem fog egyelőre eltűnni a süllyesztőben. Zsófikának viszont még egy darabig biztosan mellőznie kell szerelmét.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Hiányzik Zsófika, ragaszkodom hozzá, nagyon szeretem. Nélküle minden napom egy szenvedés. Hiába akarnak mindenkivel összehozni, ezekből a pletykákból semmi sem igaz. Külső tényezők miatt egyelőre nem tudunk békülni, sok mindent össze kell, hogy rakjak a fejemben. Utána szeretnék vele kibékülni. Rengeteg kapcsolatom volt, sohasem szerettem ennyire senkit, de azt nem akarom, hogy tovább sírjon miattam. Nem szeretnék többet veszekedni és kiabálni vele. 24 éves vagyok, túl vagyok több tucat nőn, a gyengébbik nemből a villa előtt sem volt hiányom, csak minden másból. A fix párkapcsolatot jobban szeretem, mint az egyéjszakás kalandot"– osztotta meg velünk Aurelio.

"Semmiféle alapja nincs a híresztelésnek, Aurelio nem fog feltűnni az Éjjel-Nappal Budapestben" - tájékoztatott minket Világi Péter, a sorozat sajtósa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.