Szexszel felejtette a villalétet VV Laci és VV Edina

VV Edina szex VV7 VV Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV legtöbbet párbajozó játékosa, VV Laci a főnyereményt nem vihette haza, de legalább szerelemre talált Edina személyében.

Végre kettesben tölthette az éjszakát a villa szerelmespárja, akiket óvatos szexelőnek azért nem nevezhettünk.

"Csodálatos volt az együtt töltött éjszaka, Edina végre levetkőzte a gátlásait. Kicsit elfeledtette velem, hogy elbuktam a játék fődíját, de helyette kaptam egy másikat. Mióta kijöttem nem is engedtük el egymás kezét. Annyira komolyan gondoljuk, hogy az összeköltözést tervezzük, a részleteket pontosítjuk. Szeretnénk mindketten munkát találni, és közös életet kezdeni. Edina a héten elvisz a családjához Erdélybe” – számolt be a finálé előtti utolsó párbajon kiesett fiú, akinek édesanyja is nagyon örül fia szerelmének.

"Dennis jobban megérdemelte volna a győzelmet, hisz letett valamit a 'villaasztalra'. Miatta nézték a műsort és nem azért, mert valaki 24 órán át mosogatott. Ebben a játékban én önmagamat adtam, sajnos nem volt elég. De a szerelem bármelyik nyereménynél jobb és bármivel felér."

Gondok voltak a szavazással a VV7 fináléjában - A csatorna nem tapasztalt hibáthttp://www.life.hu/bulvar/20150302-a-valo-vilag-7-finaleja-alatt-problema-volt-a-szavazassal-a-nezok-szerint.htmlA finálé alatt egy időre problémák léptek fel az ingyenes szavazóapplikációval néhány néző szerint. Az RTL nem tapasztalt hibát. TV + BulvárA VV7 nyertese, Robin: Már nem kell elhagynom az országot!http://www.life.hu/bulvar/20150302-robinnak-a-vv7-nyertesenek-nem-kell-elhagynia-az-orszagot-es-hajora-szallnia.htmlVV Robin tisztában van vele, hogy villatársai és a nézők nagy része szürkének találta karakterét a VV7-ben. Az érzékeny és nyugodt srácot ebben a magamutogató világban szokatlan karaktere mégis a győzelemig repítette. És ő nagyon hálás, elsősorban édesanyjának, akit álomutazásra visz. TV + BulvárOrigo"Kár, hogy pont úgy üvöltözött, amikor megnyerte, mint Dennis" - Így fogadták VV Robin győzelmét a kommentelőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150302-ezeket-irtak-a-kommentelok-vv-robin-gyozelme-utan.htmlVasárnap este kiderült, Robin volt a legszimpatikusabb a nézőknek, ő vihette el a ValóVilág 7 fődíját. A közösségi oldalak kommentelői vegyes érzelmekkel fogadták a fiú sikerét. Összeszedtünk néhány hozzászólást. Íme. TV + BulvárOrigoVV Aurelio az Éjjel-Nappal Budapestben folytatja a tévézést?http://www.life.hu/bulvar/20150227-vv-aurelio-az-ejjel-nappal-budapestben-folytatja.htmlAurelio életének újabb fejezete ért véget a BeleValó végével. Vajon merre veszi az irányt a műsorvezetést teljesen egyedi módon megközelítő bajai srác? Információink szerint marad az RTL Klubnál, egy sorozatban fog feltűnni.TV + BulvárOrigoSzexszel fogy VV Macihttp://www.life.hu/bulvar/20150227-szexszel-fogy-vv-maci-allando-partnere-van.htmlMár 25 kilót fogyott VV Maci, akit az orvosok addig nem mernek megműteni, amíg az előírt 50 kilótól meg nem szabadul. A ValóVilágot betegsége miatt feladó játékos megtalálta a legjobb módját a fogyásnak: ez pedig a szex! TV + BulvárOrigoVV Iza: "Krisztián végigráncigált a padlón és fojtogatott is"http://www.life.hu/bulvar/20150301-vv-izat-volt-baratja-vv-krisztian-allitolag-fojtogatta-es-kezet-emelt-ra.htmlVV Iza és VV Krisztián a hatodik ValóVilág-széria szereplői voltak. Kapcsolatuk mindig is szenvedélyes volt, szerették és gyűlölték egymást - a villán belül és azon kívül is. Iza a szakításuk után lerántotta a leplet arról, Krisztián meddig volt képes elmenni.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.