Álomnyaralás felsőfokon! Iszak Eszti szexi fotón pózolt

szexi fotó Fülöp-szigetek Iszak Eszter Dobrády Ákos nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a Fülöp-szigetekre utazott, ahonnan szebbnél szebb fotókat posztol. Eszti fehér homokos partról, egy kókuszdió mellől üzent rajongóinak.

Ahogy a Life.hu is megírta, Iszak Eszti és párja, Dobrády Ákos szeretnek együtt romantikázni a világ különböző helyein. A műsorvezető most éppen a Fülöp-szigetekről posztol csodás fotókat, de Ákos egyelőre hiányzik a képekről. Vajon nem utazott vele, vagy ő inkább a kamera túloldalán maradt?

Forrás: Facebbok/VIVA Iszak Eszti

"Fülöp-szigetek. Imádom az ázsiai utcákat, időjárást, hangulatot, illatokat, levegőt és még sorolhatnám" – írta a fotó mellé Eszti.

Fernando Alonso a McLarent okolja a balesetéérthttp://www.life.hu/bulvar/20150303-fernando-alonso-forma1-pilota-a-mclarent-okolja-baleseteert-ami-miatt-a-falnak-csapodott-egy-edzesen.htmlA pilóta nem elégedett a baleset vizsgálatának eredményével és továbbra is műszaki hibára gyanakszik.TV + Bulvár--VV Dennis visszatért a kiindulópontra: a családi fészekbe és a kifizetetlen csekkek világábahttp://www.life.hu/bulvar/20150302-dennis-visszatert-a-kiindulopontra-a-csaladi-feszekbe-es-a-kifizetetlen-csekkek-vilagaba.htmlNem sikerült VV Dennisnek a nagy kitörés, nem ő nyerte az autót, lakást és a havi egymillió forintot egy éven keresztül. A VV ezüstérmese szemmel láthatóan elkenődött az eredményhirdetéskor, majd lassan összeszedte magát. Bár egyelőre nincsenek túl jó kilátásai a való világban.TV + BulvárOrigoRákay Philip távozik a köztévétől – új kihívásokra vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20150303-rakay-philip-a-mtva-intendans-programigazgatoja-tavozik-a-koztevetol-mert-uj-kihivasokra-vagyik.htmlNégy és fél év után távozik Rákay Philip az MTVA-tól, ahol szép sikereket ért el a műsorokkal, amelyek a nevéhez fűződnek.TV + Bulvár--Sarka Kata megrémült egy kommenttől: "Ijesztő, hogy ilyen indulatokat váltok ki az emberekből"http://www.life.hu/bulvar/20150303-sarka-kata-a-hajdu-peter-parja-megremult-egy-kommenttol.htmlKata nem kért a figyelemből, mégis sokat foglalkoznak vele az emberek, csupán azért, mert Hajdú Péter felesége. És néha ijesztő is lehet az indulat, amit kivált az emberekből. TV + BulvárOrigoBodrogi Gyula is pórul járt a svájci frank hitellelhttp://www.life.hu/bulvar/20150302-bodrogi-gyula-szinmuvesz-is-porul-jart-a-svajci-frank-hitellel-es-felesege-voith-agi-is-perben-all.htmlA Kossuth-díjas színművész életét is megkeserítette egy autóhitel, de végül ki tudott lábalni a hitelcsapdából.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huCsemer Bogi: „Nem egy eurovíziós tucatdalról van szó"http://www.life.hu/bulvar/20150301-csemer-boglarka-boggie-az-mtva-a-dal-2015-gyoztese-fog-becsbe-utazni-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlCsemer Bogi letisztult, egyszerű és mély mondanivalót tartalmazó dalával, győzött az MTVA, A Dal 2015 versenyén. Az énekesnővel a döntő utáni pillanatokban beszélgetett, a Life.hu újságírója.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.