Aleska Diamond: "Soha nem volt egyéjszakás kalandom, ennél többre tartom magamat"

kaland pornó szerelem Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszinte beszélgetés Aleska Diamonddal, aki nem akarja letagadni pornós múltját. Visszatérne az eredeti nevéhez, amit elkezdhetünk ízlelgetni: ő Sáfrány Emese.

Hogyan szólít anyukád?

Anyukám Emesének hív, de sokan szólítanak Mesinek. Mostanában szeretném elkezdeni a rendes nevemet használni. Aleskának ismertek meg az emberek, de azt a korábbi korszakomat lezártam, és ehhez hozzátartozik, hogy visszatérjek az eredeti nevemhez.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Nem lett volna praktikusabb a valódi neveddel bevonulni a dzsungelbe?

Már gondoltam erre a Celeb vagyok, ments ki innen! produkció előtt, de a műsor készítői nem javasolták a névváltást. Aleskaként váltam ismertté, így vagyok érdekes. Ez a művésznév jó belépő volt a celebvilágba.

Miért pont Aleska lettél?

Alexaként kezdtem, de hogy egyedivé tegyem a nevet, megváltoztattam az x-et, a Diamondot pedig hozzátettük, mert jól hangzik: kemény és szép, mint a gyémánt.

Hogyan mutatkozol be a férfiaknak?

Sáfrány Emeseként, és nem is érzem úgy, hogy magyarázkodnom kellene, hogy én vagyok Aleska. A magánéletemben nem keresem azt a közeget, ahol Aleskára kíváncsiak. Nem engedem magamhoz közel azokat az embereket, akik a múltam miatt érdeklődnek irántam. Aki engem szeretne megismerni, az Emesét kap. Szerintem illetlen lenne, ha a magánéletben művésznéven mutatkoznék be. De az utcán egyelőre Aleskát suttognak mögöttem és kiabálnak utánam. Azt sem szeretném, ha a névváltás miatt valaki úgy érezné, hogy letagadom a múltamat, vagy szeretném meg nem történtté tenni.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Mit válaszolt a kis Emese, ha megkérdezték, mi szeretne lenni?

Azt válaszoltam, hogy színésznő vagy artista. Most az egyiket részben teljesítettem, a másikat most élem meg. Azt, hogy a felnőttfilmezés hogyan és miért került az életembe, nem lehet pár mondatban elmondani, ezért írok egy könyvet, ahol részletesen kifejtem, miért alakult így. Hosszú folyamat eredménye, sok olyan dolog történt velem, ami ebbe az irányba lendített, és annyit elárulok, hogy a szerelemnek is része volt benne. A bekerülés egy sodródás, a kikerülés pedig tudatos volt. Ez volt a nehezebb, ugyanis rájöttem, hogy nem az álmaimat élem, nem tesz nekem jót, és nem vagyok benne boldog, hiába is próbáltam magamat meggyőzni erről.

Mire vágysz még?

Emese vagyok, aki szeretné megvalósítani az álmát. Mindig találok valami újat, ami érdekel. Nem azért, mert semmiben sem tudok hosszasan megmaradni, hanem mert rengeteg álmom van, amit szeretnék megvalósítani. Kellenek azok a dolgok, amikben ki tudjuk magunkat fejezni. A művészet mindig vonzott, táncművészeti iskolába jártam, kiskoromban festegettem.

Érdemes volt pornózni?

Mindenből tanultam valamit. Fontosnak tartom, hogy bármi, ami velem történt vagy történni fog, abból le tudjam vonni a következtetést. Visszagondolva, egy naiv kislánynak jellemezném magamat, 19 évesen azt hittem, meg tudom váltani a világot. De kellett ez a felismerés.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A szüleid mit szóltak a pályádhoz?

Nincs az a szülő, aki ezt elfogadná. A szüleim hosszú idő után biztosítottak róla, hogy szeretnek, minden körülmények között az ő lányuk maradok, de soha nem tudták elfogadni a munkámat. Boldogok, mióta abbahagytam, és látom, hogy végre őszintén büszkék rám. Eljönnek velem a cirkuszba, ahol fellépek, megnéznek a tévében. Most már tudok velük beszélgetni mindenről, és sokkal bensőségesebb lett a kapcsolatunk.

Nem undorodtál meg a férfiaktól?

Nem, a filmezés közben sikerült a munkát és a magánéletemet szétválasztani. Ugyanúgy szeretem és keresem a hosszú távú kapcsolatot, és ha közel kerül hozzám valaki, akkor én is vágyom az érintésére, mint bármelyik nő. Viszont pontosan tudom, hogy mi az, ami tetszik a testi érintkezésben, és mi nem.

Kik a barátaid?

Kicserélődtek a barátaim. A filmezésből nem maradtak barátaim, nem vagyok rosszban senkivel, csak más életet élek. Nem azért, mert el akarok zárkózni ettől a világtól. Ha valakinek megváltozik az élete, új embereket vonz maga köré. De maradtak a gyerekkoromból és az iskolából is barátaim.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Milyen luxust engedsz meg magadnak?

Nem vagyok márkafüggő és nem vagyok költekező, ugyanakkor szeretek szépen felöltözni, de nagyon drága holmikat nem veszek. Szeretem a luxus dolgokat, de nem igénylem. Egy pasinál sem fontos, hogy milyen autója van. Az anyagi dolgok nem elsődlegesek.

Mire költesz a legtöbbet?

A taxizásra. Nincs kocsim, mert nincs jogosítványom. A családban senki sem nagy autózós, van mindenkinek jogosítványa, de nem gyakran vezetnek. Néha jó lenne leugrani a Balatonra, de mindig van valaki, aki elvisz egyik pontról a másikra. Eddig nem éreztem a hiányát, hogy vezessek.

Te szeded fel a pasikat, vagy ők téged?

Szeretem, ha nekem udvarolnak, ha egy férfi lefutja az elvárt köröket, ha a kedvemben akar járni. Fontos, hogy érezzem, valóban érdeklem. Szeretem, ha udvarolnak és nem az első randin bújok ágyba. Ezt ki kell érdemelni! Én biztosan nem mennék oda valakihez, hogy randizzunk! Ha tetszik egy férfi, akkor adom felé a jeleket, de nem szeretek elsőként lépni. Szerető, második nő egy kapcsolatban pedig semmiképpen sem lennék, annál többre tartom magam. Ezért nem volt soha egyéjszakás kalandom sem. Fontosnak tartom, hogy megbecsüljenek. Érdekes a kontraszt, ugye? A testemet lehetett használni, de a büszkeségem megmaradt.

/1503/S_fr_2015324121315

Miért nincs senkid?

Nem vagyok szingli típus, ugyanakkor szeretem alaposan megismerni azt a férfit, akit a társamnak választok. Most sem vagyok egyedül, de a kapcsolatomról nem szívesen beszélek. A médiának pedig nem mutatnám be a szerelmemet. A családalapítás jelenleg nem az elsődleges célom, de tervbe van véve. Ebben az évben a karrierépítésre koncentrálok, jövőre a nagy Ő megtalálását tűztem ki célul, és utána talán jöhet a családalapítás. 30 éves korom előtt szeretnék gyereket szülni, most 26 vagyok, előttem áll még 4 év. Jelenleg a kiskutyámmal, Lanával élek.

Házias vagy?

Szeretek főzni magamnak és másoknak is, ha van párom, szeretem meglepni.

Van valaki, akit irigyelsz?

Nem vagyok irigykedő típus, örülök annak, ha valaki valamit elér. Mindenkinek adott a lehetőség. Viszont sok olyan dolog van, amire vágyom. Szerető család gyerekkel, azt egy követendő példának állítom fel. Lenézni sem szoktam senkit, tudom, hogy honnan jöttem, és követtem el hibákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.