Gesztesi Károly: "Hiányzik egy nagy kéz, ami megsimogat"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Jóban Rosszban TV2 Gesztesi Károly Frizbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart a hír, hogy Gesztesi Károlyt kiírták a TV2 sorozatából. A színész elárulta, a végére már neki is elege volt a napi sok oldal megtanulandó szövegből és főleg abból, hogy alig jutott ideje a családjára. Hozzátette, számára most az a legfontosabb. 

Az elmúlt héten Gesztesi Károly volt az a magyar híresség, aki a legtöbbet szerepelt az újságok címlapján. Alig, hogy pletykálni kezdték, a színészt alkoholproblémák miatt küldték el a sorozatból, ő megcáfolta ezt, később pedig arról nyilatkozott, hogy Claudia az egyetlen, akitől - ha baj lenne - segítséget kérne. A szép műsorvezető is megszólalt a témában: kijelentette, mindenben támogatja Gesztesit.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Pénteken este a TV2 Frizbijében a színész aról beszélt, most leginkább nyugalomra és csendre van szüksége, nem arra a tébolydára, ami jelenleg körülveszi. Számára most az a legfontosabb, hogy a gyerekeivel lehessen. Arra a kérdésre, hogy mi kéne neki ahhoz, hogy boldog legyen, csak annyit mondott: egy nagy kéz, ami megsimogatja. Elárulta, utoljára Claudiáé volt ilyen...

Gesztesi Károly őszintén beszélt arról is, hogy mindig is szerette nagykanállal falni az életet. "Van ilyen az ember életében, hogy iszunk egy pohár rosét... ez így van rendjén, nem? (...) Miután elmondom azt a tengernyi szöveget, utána megiszom azt a nem tudom mennyit, amennyit kell" - válaszolt a műsorvezető kérdéseire, azt azonban cáfolta, hogy ittasan járt volna a Jóban Rosszban forgatásaira.

Visszatér a Barátok köztbe Csomor Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150327-visszater-a-baratok-koztbe-csomor-csilla.htmlA Berényi Zsuzsát alakító színésznő nyolc évvel ezelőtt távozott a sorozatból. Azóta többször is feltűnt néhány epizódban, a jövőben azonban huzamosabb ideig találkozhatnak vele a nézők.TV + Bulvár--Varnus Xavér lesz a Heti hetes új tagjahttp://www.life.hu/bulvar/20150326-varnus-xaver-orgonamuvesz-lesz-a-heti-hetesnek-az-rtl-2-musoranak-uj-tagja.htmlÚj állandó szereplőt kap a Heti hetes produkciója a népszerű orgonaművész személyében.TV + Bulvár--Hasi zsírjával töltötték fel VV Dóra arcáthttp://www.life.hu/bulvar/20150325-a-valovilag7-jatekosa-vv-dora-arcat-feltoltottek.htmlMegelégelte a szeme alatti sötét karikákat VV Dóri. A lány úgy döntött, feltölteti az arcát, nem is akárhogyan... TV + Bulvár--Ördög Nóra: "Úgy éreztem, ennél testre szabottabb feladatot nem is kaphattam volna"http://www.life.hu/bulvar/20150324-ordog-nora-az-enek-iskolaja-kapcsan-a-tehetsegkutato-musorokrol-bezselt.htmlImádja a tehetségkutatókat vezetni, ám gyerekeit csak bizonyos keretek között engedné indulni egy ilyen műsorban Ördög Nóri. TV + Bulvár--Istenes Bence és Sebestyén Balázs kapja a Got Talentet?http://www.life.hu/bulvar/20150323-istenes-bence-es-sebestyen-balazs-vezetheti-a-got-talentet.htmlAz RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén. TV + BulvárOrigoKiírták a Jóban Rosszban sorozatból Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/bulvar/20150319-kiirtak-a-joban-rosszban-sorozatbol-gesztesi-karolyt.htmlMár nem sokáig látható a TV2 napi sorozatában a polgármester szerepében Gesztesi Károly. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.