Miss Universe Hungary Rába Tímea Tomán Szabina Vajna Tímea Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan bemutatják a Miss Universe Hungary 16 döntősét, akiket szakmai zsűri választott ki. És kik voltak a zsűritagok?Eláruljuk!

A vidéki nagyvárosok castingjai után Budapesten zárult a Miss Universe Hungary szépségverseny előválogatója, ahol a zsűri végül kiválasztotta azt a 16 gyönyörű lányt, akik a Miss Universe Hungary június 6-i döntőjén, a nagyszabású élő show-ban is megmutathatják magukat. A zsűriben közismert arcok kaptak helyet, természetesen Vajna Tímea, a verseny tulajdonosa mellett. Így Katus Attila aerobik edző, Tomán Szabina modell, Árpa Attila felesége, Rábaközi Andrea egykori topmodell, Sárosi Zoltán fotóművész, aki szubjektív látáspontján keresztül figyelte a felvonuló szépségeket, ugyanakkor a fotóművész is szólt belőle.
"Látom, hogy ki, hogyan mutatna fotóban, de nem ugyanolyan egy fotómodellt és egy szépségkirálynőt fényképezni. A fotómodellek általában sokkal szebbek a képen, viszont jelentéktelenebbek a hétköznapi életben, míg a szépségkirálynők klasszikus bombanők! - kommentálta a felvonuló lányokat.

Forrás: facebook/Miss Universe Hungary

"Jelentkezőként soha nem vettem még részt szépségversenyen. A megmérettetés az én életemből kimaradt, mindig is féltem tőle. Arra azonban kíváncsi voltam, hogy a mai lányok, mennyire magabiztosak és hogy viselik az esetleges kudarcot. Ez a szakma komoly lelki megpróbáltatás, amit az álarcokkal együtt meg kell tanulnia viselni annak a lánynak, aki bekerül a döntőbe, dolgozik a szakmában, pláne, ha külföldöt választja. Nagy izgalommal várom, hogy mit tudunk hozzáadni a versenyhez. Kihívás, hiszen aktívan dolgozom a szakmában, de ez teljesen más terület. A kisugárzás, a magabiztosság, a jól ápoltság szerintem nagyon fontos, és bár sokan mondják, hogy nem a külső számít, de minden lány ezáltal szeretne továbbjutni egy ilyen versenyen, vagy bekerülni a szakmába. Azt gondolom, nagyon fontos a kritériumoknak való megfelelés és a nyelvtudás is" – magyarázta Rábaközi Andrea, aki a felkészítő tábor során is ott lesz majd az élő show-ba jutó legszebb 16 lánnyal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.