Megműtteti magát Rubint Réka

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
műtét Rubint Réka szemüveg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nyár előtt kénytelen lesz megműttetni magát Rubint Réka, ha tökéletes formában szeretne nekivágni a vakációnak. A szeme alatti ödémák miatt volt kénytelen rászánni magát az operációra.

Rubint Réka mostanában mindenhol szemüveggel tűnik fel, ami kifejezetten jól áll neki, de azért szokatlan. Réka elárulta, hogy nem hobbiból hordja az okulárét, komoly problémája akadt a szemével.

Forrás: Facebook/Rubint Réka


„Távolra már nagyon régóta nem látok jól, 13- 14 éves korom óta hordtam folyamatosan kontaktlencsét, de érzékeny lett rá a szemem. Nem volt váltószemüvegem, amivel pihentethettem volna időnként, ezért feladta a szemem a tűrést, és alatta beödémásodott. Persze először nagyon megijedtem, hisz nem tudtam, hogy mi okozza a szemem alatti hatalmas, puffadt karikákat, ami nagyon csúnyán nézett ki. Elmentem mindenféle kivizsgálásra, ahol megállapították, hogy minden laboreredményem tökéletes lett. Ez után javasolta a belgyógyász, hogy konzultáljak szemésszel is. Itt kiderült a turpiság, azaz hogy a kontaktlencse okozza a problémát, ennyi év után már nem bírja a szemem a viselését" magyarázta Réka, akinek 1,5-es és 2-es erősségű szemüveget kell hordania.

Olyan érzésem van, mintha napszemüvegben lennék, gyakran leveszem. Erősen gondolkodom rajta, hogy megműttetem a szememet, az állandó szemüveg nem komfortos érzés. A lencsével pedig nem akarok újból kísérletezni. Félek a műtéttől, utána napszemüveget kellene hordanom egy darabig. De biztos el fogom magamat rá szánni, de hogy mikor, azt nem tudom. Ugyanis nincs időm, annyira tele van a naptáram. És nem csak a műtétre, az utána következő napokra is gondolnom kell, ugyanis utána pár napig még tornázni sem lehet. Július közepéig két táborom lesz, egy belföldi és egy külföldi, ahová a második repülőt töltöm, és rengeteg fellépés vár rám, nincs olyan hétvégém, ami üres lenne. A gyerekeknek már a török tábor is felér egy vakációval, viszont utána három hetet csak a gyerekeknek szentelek, együtt fog elutazni a család. De előtte muszáj lesz megműttetem a szememet" – árulta el Réka, aki már megtalálta utódját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.