Rubint Réka: "Norbi családanyának szánt, nem üzletasszonynak"

Forrás: Sunhill Media -
Rubint Réka család Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka egy éve már bevallotta a Life.hu-nak, hogy férje, Norbi évekig nem engedte saját erejéből érvényesülni. Rékára inkább a biztos háttér megteremtését, a családanya szerepét szánta. 

Vállalkozásuk 10 évfordulója alkalmából rendezett sajtótájékoztatón Réka őszintén beszélt arról, hogy hogyan sikerült kitörnie a neki szánt háziasszony szerepből, és bejelentették, hogy nem lesz negyedik gyerekük.

Forrás: Sunhill Media
Forrás: Sunhill Media

„Norbi sokáig azt akarta, hogy az ő életét éljem, hogy maradjak otthon, az ő felesége ne legyen alkalmazott, és ne járjon el edzést tartani. Az volt a mozgatórugója, hogy legyek ráutalva. Sajnos ezt láttam a szüleimtől is, hogy anya hiába dolgozott, mégis mindig függött apától. Én nem akartam így élni, szerettem volna saját kis kenyeremet sütögetni, de sohasem akartam én hordani a nadrágot, csak élni a saját életemet. Rengeteg vitánk volt, 8-9 évig állandó harc. Mindig éreztem, hogy Norbi semmiféle kezdeményezésemet nem nézi jó szemmel, megpróbált az útjába állni a terveimnek.

Amikor rájött, hogy az életem útján is átugrom az akadályt, inkább kiállt előlem és elkezdett mindenben támogatni.

Ez indított el 3 éve a saját utamon, amikor beindítottam az alakreform programot. Ismerem annyira Norbit, hogy tudom, fontos neki, hogy mindig érezze, ő a családban az üzletember, nekem meg van ez a kis ékszerdobozom, ezzel én játszadozom.”

Forrás: Sunhill Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.