Peller Károlynak önjelölt menyasszonya akadt - Feljelentette a nő az Operettszínházat

Peller Károly zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongója keseríti meg Peller Károly életét. A nő feljelentette az Operettszínházat, ugyanis aggódott a művész egészségéért.  A színházba a törvényeknek megfelelően a Munkavédelmi Hivatal is kivonult.

"Feljelentette a színházat, hogy engem halálra dolgoztatnak. Én nem tudom, hogy hol tette meg ezt, de tény, a munkavédelmisek emiatt kijöttek, hogy felderítsék az igazságot"mondta a Borsnak Peller Károly.

Forrás: pellerkaroly.hu

"Pedig éppen csak annyira voltam beteg télen, mint amennyire mások, a tel-avivi Bajadér és az Én és a kisöcsém próbaidőszaka ugyanis egy időbe esett. Egy pici meghűlésem lehetett, ami nem zavart az éneklésben sem. A hölgyet a létező összes fórumon letiltottam már, egyedül a lakcímemet tudja, de ott szerencsére jó ideje nem járt már. A hivataloknak írt leveleit pedig mindig elküldi másoknak is, hosszú ideje gyűjtjük őket. Ma már csak ez az, ami nagyon zavar. Hogy hivatalos szerveket keres meg, és

az én nevemmel dobálózik a leveleiben. Remélem, rövidesen az én ügyemben is döntés születik" -magyarázta a népszerű színész, aki távolságtartást kért a hölggyel szemben.

A napilap a közösségi oldalon rá is bukkant a hölgyre, aki arról is írt, hogy szívesen lenne a színház igazgatója. Pellert pedig csak a leendő férjének nevezi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.