Elhagyta szakmai stábja Kállay-Saunders Andrást

stáb verekedés sajtófőnök elhagyás támadás menedzser szórakozóhely Budapest Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg az Eurovíziós Dalfesztivál sztárja tagadja a legutóbbi híreszteléseket, miszerint újabb verekedésbe keveredett, addig menedzsere és sajtófőnöke már nem dolgozik többé az énekesnek.

Néhány napja ismét verekedés miatt került a címlapokra Kállay-Saunders András. Az őt ért támadás miatt próbálta utolérni a Bors az énekest, hogy pontosabb információkat kapjon a fővárosi szórakozóhely mosdójában történtekről.

Fotó: Bielik István - Origo

Mint kiderült, más is történt a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulójával: szakmai stábja, köztük menedzsere és sajtófőnöke is elhagyta Kállay-Saunderst, többé már nem dolgoznak az egykori megasztárossal.

Kállay-Saunders András tagadja, hogy ittasan csajozotthttp://www.life.hu/bulvar/20141119-kallay-saunders-andras-tagadja-hogy-reszegen-ranyomult-egy-szoke-lanyra-egy-szorakozohelyen.htmlKállay-Saunders az egyik bulvárlap szerint Tolvai Reni távollétében piásan nyomult egy lányra az egyik szórakozóhelyen. András a közösségi oldalán cáfolta a híresztelést és próbált tiszta vizet önteni a pohárba.TV + BulvárOrigoKállay-Saunders András nyuszilányokkal vigasztalódotthttp://www.life.hu/bulvar/20150410-kallay-saunders-andras-rakattant-a-nyuszilanyokra-a-playboy-man-of-the-year-dijatado-galan.htmlKállay-Saunders Andrást hiába jelölték a nyuszis magazin által tegnap másodszor megrendezett Man of the Year díjátadó gála "Stílusos férfi" díjára, az elismerést nem ő kapta meg. Az énekes nem sokáig szomorkodott, megtalálta a módját, hogy felvidítsa magát!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huÖsszes koncertjét le kellett mondania Kállay-Saunders Andrásnakhttp://www.life.hu/drlife/20141107-kallay-saunders-andras-enekes-egeszsege-es-hangszalai-veszelybe-kerultek-ezert-ket-hetig-nem.htmlAz énekes közösségi oldalán osztotta meg a rossz hírt, hogy egy betegség miatt kórházba került, ahol kiderült, nagyon betegek a hangszálai.Dr. LifeFotó: Rostás Bianka/Life.huVadregényes kis szigeten romantikázott Tolvai Reni és Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/bulvar/20140813-tolvai-reni-es-szerelme-kallay-saunders-andras-elso-kozos-nyaralasa.htmlTolvai Reni és Kállay-Saunders András hazatértek első közös nyaralásukról Krétáról, pedig csak egy hajszálon múlt, hogy egyáltalán összejött az utazás. A pár a turistaparadicsomból egy kisebb, szinte kihalt szigetre ugrott át romantikázni.TV + BulvárOrigoKállay-Saunders András bizonyítékkal állt elő: ártatlanságát szeretné igazolnihttp://www.life.hu/bulvar/20141020-kallay-saunders-andras-enekes-nem-fogadja-el-a-vadelemelest-verekedesi-ugyeben-es-uj-bizonyitekokkal.htmlAz énekes ellen hiába emelnek vádat, ő nem fogadja el a nyomozók által előterjesztett javaslatot. Közösségi oldalán most egy levelezést osztott meg, amivel ártatlanságát szeretné bizonyítani.TV + BulvárOrigoTóth Gabi csúnyán beszólt Rúzsa Magdinak, ByeAlexnek és Kállay-Saunders Andrásnak ishttp://www.life.hu/bulvar/20141205-toth-gabi-egy-koncerten-kozolte-ha-novere-all-az-eurovizios-dalfesztival-szinpadara-akkor-vegre-egy.htmlTóth Gabi és Tóth Vera együtt adtak koncertet szerda éjszaka egy budapesti szórakozóhelyen, ahol Vera bejelentette, indul a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon. Húga pedig ki is fejtettez ezzel kapcsolatos véleményét.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.