Szórakozóhelyen támadták meg Kállay-Saunders Andrást

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
támadás Megasztár Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemtanúk szerint egy bokszoló ütötte le az énekest, aki először bagatellizálta, majd beismerte a történteket: megtámadták. 

A Blikk információja szerint a volt megasztáros énekest az egyik V. kerületi szórakozóhelyen ütötték le, ahol a mosdó előterében egy bokszoló belekötött Saundersbe, majd úgy megütötte a fejét, hogy az összeesett.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Amikor beléptem a mellékhelyiség előterébe, arra lettem figyelmes, hogy ez az alacsonyabb termetű, kisportolt alkatú fiú szemben áll Kállay-Saundersszel, és eltorzult arccal üvölt valamit, majd egy jól irányzott ütéssel a földre küldi ellenfelét. Ezután, mint aki jól végezte a dolgát, kiment a mosdóból. Az énekes srác meg a földön maradt" – mesélte a napilapnak egy szemtanú.

Az üggyel kapcsolatban a lap megkérdezte Kállay-Saunders Andrást is, aki először bagatellizálta a történteket, és azt mondta, csak meglökték a szórakozóhely mellékhelyiségében, és nem is esett el. Később azonban elárult néhány részletet.

"Én oldalt álltam ennek a bokszolónak. Nagy volt körülöttem a lökdösődés, és láttam, hogy felém üt a fiú, és az államat súrolta az ütés. A földre azért estem, mert a betóduló kidobók ellöktek" – mondta az énekes, aki elárulta: utólag üzent neki a támadója, hogy sajnálja a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.