Gönczi: „Egy újságból tudtam meg, hogy gyermek fog születni"

Gönczi Gábor terhesség válás Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nappal a válásuk után, a sajtóból értesült arról Gönczi Gábor, hogy volt felesége, Tatár Csilla várandós – legalábbis ezt nyilatkozta egy friss interjúban.

Meglepődött rajta, mégsem érte váratlanul Gönczi Gábort, hogy volt felesége, Tatár Csilla várandós. A műsorvezető a hírről, állítása szerint, a sajtóból értesült, két nappal a válásuk kimondása után, ahol személyesen is találkoztak Csillával.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

„Én is egy újságból tudtam meg a válás után két nappal, hogy gyermek fog születni. (...) Tudtam, hogy ez be fog következni, és igazából örülök, hogy megtalálta a lelki békéjét. A mi házasságunkat egy gyerek nem oldotta volna meg"

A műsorvezető emellett azt is elárulta, hogy két hete volt a válóperük Csillával, ő azonban nem vette rajta észre, hogy kisbabát vár.

„Elfogadom a döntését, hogy nem akarta ezt személyesen közölni"

– tette hozzá Gönczi, aki most egy új szerelemben találta meg boldogságát.

Tatár Csilla blogján jelentette be, hogy terhes

"El sem hiszitek, hogy milyen régóta vágytam már arra, hogy leírjam ezt a mondatot: ANYA LESZEK! Tovább már nem szeretném és nem is tudnám titkolni, hogy Balázzsal kisbabánk lesz! Mérhetetlen boldogság és az elmúlt évek tükrében egy óriási csoda ez az életünkben" – írja. Bővebben erről ITT olvashatsz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.