Mi vár rád 2011-ben? - A Repülő Csillag elárulja!

feng shui Újév lakberendezés Nyúl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A feng shui törvényei szerint minden évben, így 2011-ben is pozíciót vált a Repülő Csillag. Tudd meg, hogyan, és igazítsd hozzá az otthonod, hogy boldog és szerencsés legyél a Nyúl évében!

Amikor a Repülő Csillag pozíciót vált, a lakás egyes, a feng shui szerint felosztott szektorai kedvezőbb fényt kapnak, míg mások kevésbé jó pozícióba kerülnek. A legjobb útja a környezetedben lévő energiák megújításának, ha figyelemmel kíséred a csillagok változásait, és a megfelelő szerencsét hozó, illetve balszerencsét távol tartó tárgyakkal veszed körbe magad. A tárgyak beszerzése mellett figyelj azok ideális pozicionálására is, így képes leszel kontroll alatt tartani a szerencsés csillagok hatásait. A Repülő Csillag jóslatai alapján a feng shui kilenc szektorát veszük sorra, és eláruljuk, hogyan teremthetsz jó energetikát a lakásodban az egész holdévre.

Istockphoto
Istockphoto


Középpont - a biztonságod érdekében

A Nyúl évében a 7-es csillag a lakásod középpontjába kerül, növelve a betörések veszélyét, kellemetlen látogatók érkezését. Ezen a területen ne dolgozz, ne végezz jelentős feladatokat! A kellemetlen hatások ellenszere lehet egy tolvajlás elleni szimbólum a lakás ezen területén, illetve a védelem erősítése érdekében nem árt még egy kék rinocéroszt vagy elefántot, esetleg egy kristálygömböt elhelyezned itt.

Északnyugat - a gazdagságért

A 8-as csillag szerencsét és vagyont hoz 2011-ben, különösen akkor, ha a lakásodnak ezen a területén található a bejárat vagy a hálószoba. Tartsd meg e csillag energiáját állatos szimbólumokkal vagy sárkányokkal és víz elemmel!

Nyugat - a családért

A csodás 9-es csillag nyugaton bukkan fel 2011-ben, és kiváló lehetőségeket kínál. A csillag szerencsés energiájának erősítéséhez helyezz el egy ízlésednek megfelelő, aranyban csillogó kis tárgyat ezen a területen - ha lehet, valamilyen formában szimbolizálja a kilences szám megjelenését. Családod és saját magad teljes biztonságához fontos, hogy a három égi őrző jelenléte is meglegyen az esetleges rossz szerencse távoltartásához.

Istockphoto
Istockphoto

A három égi őrző

Az őrzők olyan égi védelmezők, melyek semlegesítik a negatív hatásokat. Eredeti nevük: Chi Lin, Pi Yao és Fu Dog, akik egyesült erővel óvnak a kellemetlen hatások ellen.

Délkelet - a szerencsés évért

Azoknak, akik szenvedtek a 7-es csillag hatásától 2010-ben délkeleten, jó hír, hogy idén szerencséssé válik ez a szektor. A csillag energiáját erősítendő helyezz hat áldást hozó pénzérmét ebbe a szektorba - vagy az étkezőbe, illetve a nappaliba. Ha ajtó vagy ablak is található ezen a területen, gyakran nyisd ki, hogy befogadhasd az Istenek által adományozott szerencsét. Kiváló ötlet lehet a jó szerencse befogadására egy ékköves Zöld Tara - a Buddha-tudat bölcsesség-aktivitásának női megtestesülése - vagy egy Dzambala, mely a bőség jelképe.

Beszéljünk róla: Feng shui a lakásban



Délnyugat - a tudásért

gyermek
tanulás

Északkelet - a megvalósítandó célokért



Istockphoto
Istockphoto




Hasznos kalkulátorok

Feng shui asztrológia-kalkulátor

Feng shui színkalkulátor

Feng shui Gua-számkalkulátor


Dél - az egészséged érdekében

egészségstresszbetegségWu Lou amulett

Észak - a veszekedések ellen

csatározás

Kérdezd szakértőnket! Szlovák Eszter spirituális tanácsadó


Kelet - balszerencse és anyagi veszteség ellen

balszerencséanyagi veszteség

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Ezoterikus.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.