A sztárfocista nem foglalkozik a kislányával

szülő Mario Balotelli focista Manchester United
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mario Balotelli kislánya december elején jött a világra. Azóta egyszer sem találkozott a vér szerinti édesapjával, akit az anya szerint hidegen hagy családja.

Megszületett a Manchester United támadójának kislánya, Pia, akit édesapja eddig csak egy e-mailben küldött fényképen látott. A focista exe, Raffaella Fico dühöng. A nő szerint Balotelli csak megjátssza a gondoskodó apát, valójában pedig megbízhatatlan és semmi erőfeszítést nem tesz gyermekével kapcsolatban.

Forrás: AFP, Chi Magazine
Forrás: AFP, Chi Magazine

"Úgy volt, összeházasodunk. Ez volt a tervünk, a vágyunk. Aztán hirtelen minden összeomlott és fogalmam sincs, miért" - vallotta a nő. A pár kapcsolatának ez év márciusában lett vége. Júniusban kiderült Raffaella terhessége, az állapotos anyuka felkereste Balotellit, aki apasági tesztet követelt. Az igazság kiderült, Pia az ő lánya, a focistát mégsem érdekli újdonsült családja. "Felhívott telefonon. Azt mondtam: épp most születik meg a gyereked. Erre ő: oké, nem érdekel, és letette."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.