Barcelona CF focistafeleség Milan Piqué Mebarak Shakira zsűritag sztárcsemete énekesnő Gerard Piqué The Voice sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
AC/DC pólóban nyomja Shakira és Gerard Piqué öthónapos kisfia. Vajon a szépséges énekesnő rockert nevel a kis csöppségből?

Legutóbb a Szexpázsit blogon tekinthettünk bele Shakira és Piqué családi fotóalbumába. A rajongók nagy örömére a hírességek nem rejtegetik gyermeküket, előszeretettel osztanak meg fotókat a tündéri kisfiúról. A 36 éves anyuka most is így tett, az alábbi képet tette közzé közösségi oldalán.

Forrás: Facebook.com/waka waka eh eh (8) - Shakira közösségi oldala
Forrás: Facebook.com/waka waka eh eh (8) - Shakira közösségi oldala

Ahogy a képen is látszik, Milan-baba, aki idén január 22-én látta meg a napvilágot, szépen cseperedik, és lassan egy igazi kis rocker válik belőle.Az öthónapos csöppség több alkalommal is elkísérte már híres mamáját a Voice stúdiójába, de tiszteletét tette már a papája meccsén is a Barcelona stadionjában.

A gyönyörű gyermek a szemeit egyértelműen az anyukájától örökölte, de reméljük, hogy kicsit szexi papájára, Gerard Piquére is üt majd, akiről egy fantasztikus összeállítást láthatsz a Napi hím oldalon.

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


Gyönyörű Shakira 4 hónapos kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130527-4-honapos-lett-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique.htmlÚj pasi vette el Shakira eszéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130416-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-szepen-cseperedik.htmlEgyre cukibb Shakira és Gerard Piqué kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130405-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-sokat-nott.htmlHatalmas bociszemekkel nézelődik Shakira babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-shakira-es-gerarg-pique-kisfia-milan-ket-honapos-lett.htmlShakira kisfia kiment a papája meccsérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130211-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-kiment-az.htmlÍme az első fotó Shakira és Piqué kisfiárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130124-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mubarak-elso-fotoja.htmlIntim és gyönyörű fotón az állapotos Shakirahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130116-shakira-barmelyik-pillanatban-eletet-adhat-elso-gyermekenek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.