Luxusszigeten nyaral a kis György

Forrás: AFP/John Stillwell -
tengerentúl Karib-térség Vakáció Katalin hercegnő Vilmos herceg nyaralás György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legifjabb brit trónörökös élete első külföldi nyaralását egy álomszép karibi szigeten tölti mamájával és annak családjával.

Élete első nyaralásán vesz részt Katalin és Vilmos első gyermeke, György. A pici csatlakozott a Middleton családhoz, akik minden évben a Karib-szigeteki Mustique üdülőhelyen nyaralnak. Ez az első alkalom, hogy Erzsébet dédunokája a tengerentúlra utazott.

Forrás: AFP/John Stillwell

Talán egyetlen üröm az örömben, hogy papája, Vilmos herceg nem tarthatott velük, neki az Egyesült Királyságban kellett maradnia tanulmányai miatt. Katalint és a kis Györgyöt három királyi testőr kísérte el a repülőúton, amely során Anglia leendő királya jól viselkedett – tudta meg a Hello Magazine. Az út jó próba lehetett a királyi csemetének: a hírek szerint ugyanis áprilisban szüleivel Ausztráliába és Új-Zélandra látogatnak.

Ahogy a Life.hu is megírta, korábban is vakációzott a karibi privát szigeten Katalin és Vilmos. Egy villát béreltek a Mustique üdülőparadicsomban, amely a Middleton család egy közeli barátjáé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.