Laky Zsuzsanna Miss Európa szépségkirálynő kislány Dietz Laky Zsuzsi újszülött babafotózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2003-as Miss Európa mindössze 7 napos újszülöttjéről tüneményes fotók készültek.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Dietz Laky Zsuzsi második gyermeke, a kis Lujza január 31-én született meg 4200 grammal és 56 centivel. A gyönyörű kislány egyhetes korában máris modellt állt. Az Elkapott Pillanatok Fotóstúdió újszülöttfotózásán vett részt, igaz, passzívan, mert a csöppség végigaludta a kattintgatást.

Übercuki Laky Zsuzsi kislánya Forrás: Tungler Andrea
Drámai videó a rossz példát mutató felnőttekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20140210-egyperces-oktato-video-arrol-milyen-rossz-peldat-mutatnak-a-szulok-a-gyerekeknek.html60 másodperces kisfilm arról, milyen rossz befolyással lehetnek a felnőttek a gyerekekre. Nagyon ütős lett!Család--A Beckham fiúkért élnek-halnak majd a lányokhttp://www.life.hu/csalad/20140208-a-beckham-fiukert-elnek-halnak-majd-a-lanyok-david-beckham-az-apjuk-igy-gondolja.htmlA híres apuka a Daily Mail riportere előtt fedte fel romantikus gondolatait fiai jövőjét illetően.Család--Berki Krisztiánt csak a lánya érdeklihttp://www.life.hu/csalad/20140208-berki-krisztiant-a-tv2-sztarja-nem-kezdemenyez-tobb-bekulest-hodi-pamelaval-csak-a-lanya-erdekli.htmlBerki Krisztián úgy tűnik, sztoikus nyugalommal tűri, hogy kedvese összecsomagolt és vitte kislányukat is. Idegeskedés és dráma nélkül vette tudomásul Pamela újabb döntését.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.