Megszületett Laky Zsuzsi második gyermeke

Forrás: Facebook/Laky Zsuzsi -
Laky Zsuzsanna szülés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek délután megszületett a 2003-as Miss Európa második gyermeke, Lujza. 
A kislány 4200 grammosan és 56 centisen érkezett. "Újra csoda történt velünk, még egy Angyalka leszállt közénk! Köszönöm, köszönjük a törődéseteket. Jól vagyunk, teljesen egészségesek és végtelenül hálásak mindenért" - írta Zsuzsi a közösségi oldalán.
Laky Zsuzsi Forrás: Facebook/Laky Zsuzsi
A szépség korábban azt mesélte a Blikknek, hogy nem tudta magát elképzelni lányos anyukaként: mindig azt gondolta, hogy fiai lesznek. Az élet azonban másként hozta, hiszen fiúk helyett két kislánya született.
Mia Grace a brit uralkodó legifjabb dédunokájának nevehttp://www.life.hu/csalad/20140123-mia-grace-a-brit-uralkodo-legifjabb-dedunokajanak-neve.htmlA hírt az édesapa, Mike Tindall, az angol rögbiválogatott egykori kapitánya hozta nyilvánosságra csütörtök délután, twitterüzenet formájában. "Mindenkinek, aki érdeklődött, hogy mi a kislányunk neve: nos, Mia Grace Tindall" - áll a tömör üzenetben.CsaládMajkáék kisfia apja nyomdokaiba léphttp://www.life.hu/csalad/20140131-majka-rapper-dundikaval-kozos-kisfia-imad-szerepelni-enekelni-es-tancolni-a-szinpadon.htmlImádja a színpadot Majka fia, a kis Marián. Táncol, énekel és teljesen lazán mozog a világot jelentő deszkákon.Fotó: Hámori Zsófia/Life.humiddle CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huHáromszoros lányos apa lett Storcz Botondhttp://www.life.hu/csalad/20140131-storcz-botond-a-kajakvalogatott-szovetsegi-kapitanyanak-megszuletett-harmadik-kislanya.htmlMegszületett a kajakválogatott szövetségi kapitányának harmadik kislánya, Boglárka.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.