Eljegyzés után máris babát vár Christina Aguilera

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt -
terhesség Christina Aguilera eljegyzés Valentin-nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárnak néhány napja kérték meg a kezét, most pedig kiderült, jön a baba. Duplán gratulálunk!

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az énekesnő kezét Valentin-napon kérte meg kedvese, Matt Rutler. Egyszer már volt férjnél 2005 és 2010 között. Jordan Bratmantől egy fia született, a jelenleg 6 éves Max Bratman. Most pedig tovább bővül a család, miután kiderült, hogy Xtina terhes – írja a UsWeekly.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Anya lett a hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20140221-madeleine-sved-hercegno-anya-lett-kislanya-szuletett.htmlMadeleine hercegnő csütörtök este adott életet kislányának egy New York-i kórházban.Család--Már a pelenka is intelligenshttp://www.life.hu/csalad/20140213-kulfoldon-mar-a-pelenka-is-intelligens-hamarosan-hozzank-is-megerkezik-de-orulunk-ennek-vagy.htmlAz okos pelenka megmondja, mikor pisil a kisbaba, sőt, elemzi is a vizelet összetételét. Így ha a legapróbb betegség is felütné a fejét, azonnal orvoshoz tudunk vele fordulni. Család--Ilyen az élet egy víztoronybanhttp://www.life.hu/csalad/20140212-egy-belga-hazaspar-brusszeli-otthonaul-egy-viztornyot-valasztott-ami-hosszas-felujitas-utan-igazi.htmlMár tinédzserkorában is rajongott a víztornyokért. Patrick Mets felnőttként pedig már meg is engedhette magának, hogy megvásároljon és kedvére felújítson egyet. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.