Valentin-napon kérték meg Christina Aguilera kezét

Forrás: Instagram/Christina Aguilera -
esküvő Christina Aguilera eljegyzés Valentin nap eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy a karácsonyihoz hasonlóan, a Valentin-napi lánykérés is legalább annyi nő számára túl giccses vagy ciki, mint amennyien örülnek neki. Valójában csak a beavatottak tudják, milyen érzés. Christina Aguilera is köztük van.

Közel három év együtt járás után jegyezte el szerelme Christina Aguilera énekesnőt, aki mostanában szexisebb, mint valaha. A 33 éves popsztár, Iszak Esztihez hasonlóan, nem tudta magában tartani boldogságát: közösségi oldalán posztolt egy képet a hatalmas gyűrűről. Christina és Matt Rutler 2010-ben a Burlesque című film forgatásán találkoztak és szerettek egymásba. Az énekesnő egyszer már volt férjnél 2005 és 2010 között. Jordan Bratmantől egy fia született, a most 6 éves Max Bratman.

Forrás: Instagram/Christina Aguilera
Christina Aguilera szexisebb, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130920-christina-aguilera-amerikai-enekesno-szexisebb-mint-valaha.htmlAz énekesnő egyre dögösebb, egy amerikai showműsorban pedig elárulta, sosem érezte még magát ennyire jól a bőrében. Megértjük!Ez Zsír!Dögös vörösben csábít Christina Aguilerahttp://www.life.hu/trend/20130906-christina-aguilera-enekesno-szexi-fehernemuben-lefogyva-pozol-egy-magazin-cimlapjan.htmlAz énekesnő lefogyva, szexi fehérneműben pózol egy magazin címlapján.TrendÚjra karcsú Christina Aguilerahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130729-christina-aguilera-enekesno-nagyon-lefogyott.htmlEz ám a fogyás! Christina Aguilera évek óta küzdött a súlyproblémáival, most azonban ismét a régi fényében tündököl a popsztár.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.