Ördög Nóráék megállnak két gyereknél

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
terhesség Nánási Pál gyerekvállalás Ördög Nóra Szombat esti láz RTL Klub Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szombat Esti Láz háziasszonya Micivel és a leendő második babával szeretne majd minél többet foglalkozni.

A várandós Ördög Nóra csodaszép csipkeruhában tért vissza a tévéképernyőkre, mint műsorvezető. A kismamát férje gyakran elkísérte a show-kra, ezúttal azonban otthonról, kislányukkal, Micivel szorítanak érte. Nóri a hot! magazinban beszélt arról, nem tudja, mikor áll újra munkába a szülés után.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Ez attól is függ, milyen habitusú lesz. Mici szerencsére jó természetű, könnyedén jöttünk-mentünk mindenfelé. Két gyerek viszont hatványozott energiát kíván, nem is tudom, hogy fogom kivitelezni mindkettejük menedzselését" – fejtette ki Nóri, majd arról is beszélt, egyelőre nem vállalnak több gyermeket Nánási Palival. „Most megállunk két gyereknél. Micinek nagyon gyorsan szerettünk volna egy testvért, de arra nem számítottunk, hogy ilyen gyorsan jön. Velük szeretnénk most minél többet foglalkozni" – árulta el.

Amber Heard terhes?http://www.life.hu/csalad/20140410-terhes-amber-heard-szineszno-johnny-depp-menyasszonya.htmlA színésznő exbarátja állítja, Johnny Depp menyasszonya máris a színész gyermekét hordja a szíve alatt.Család--Ikrei születtek Qka MC-nekhttp://www.life.hu/csalad/20140410-az-animal-cannibals-tagjanak-qka-mc-nek-megszulettek-az-ikrei.htmlImmár két kislány és két kisfiú édesapja Qka MC, az Animal Cannibals alapító tagja. CsaládOrigoGáspár Virággal nem lehet bírni?http://www.life.hu/csalad/20140410-gaspar-gyozo-es-felesege-bea-asszony-kamerak-elott-nevelte-fel-lanyait-evelint-es-viragot.htmlKamerák előtt nem lehet gyereket nevelni.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.