Így bankettozott Madonna lánya, Lourdes

Forrás: Instagram/Madonna -
ballagás bankett bál Madonna Lourdes Leon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi habos-babos ruhaköltemény: az énekesnő elsőszülöttje pöttyökben és vörös rúzzsal búcsúzott régi iskolájától és osztálytársaitól.

Eseménydús hónapot tudhat maga mögött Madonna legidősebb lánya, Lourdes: sikeresen befejezte a középiskolát, valamint felvételt nyert ugyanarra a Michigani Egyetemre, ahová anno híres édesanyja is járt.

Forrás: Instagram/Madonna

Előtte azonban méltó módon búcsúzott el régi iskolájától és osztálytársaitól a bankettjén, amelynek részletein maga Madonna is fellelhető.

Forrás: Instagram/Madonna
Megható fotóval nosztalgiázott Madonnahttp://www.life.hu/kult/20140601-madonna-feltette-a-michael-jacksonnal-kozos-fotojat-az-internetre-a-popkiraly-halalanak-evforduloja.htmlJúnius 25-én lesz öt éve, hogy elhunyt Michael Jackson. Madonna már június 1-jén megkezdte a megemlékezést, méghozzá egy nagyon régi, közös fotóval. Kult--Julia Roberts és Madonna esete a szőrtelenítéssel - a legkínosabb fotókhttp://www.life.hu/trend/20140430-szortelenites-ciki-fotok-szoros-sztarok.htmlMivel már célirányosan lépdelünk a nyár felé, és előkerülnek a szekrényből a rövidebbnél rövidebb ruhák, szoknyák és sortok, nem tolhatjuk tovább magunk előtt a szőrtelenítés kérdését. Ezért a Life.hu összegyűjtötte, hogyan csinálták anno a sztárok. Trend--Madonna lánya lázad? Leborotválta a haját Lourdes Leonhttp://www.life.hu/csalad/20120213-madonna-lanya-lazad-leborotvalta-a-hajat-lourdes-leon.htmlMár most könnyű megjósolni, hogy Madonna lánya, a tizenöt éves Lourdes épp olyan lázadó lesz, mint popkirálynő édesanyja.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.