Balla Eszter megmutatta második kislányát, a mosolygós Adélt

Forrás: Just Creative -
Madách Színház terhesség TV2 Balla Eszter Babavilág Down-szindróma újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Madách Színház bájos színésznője és öt és fél hónapos kislánya a Babavilág vendégei voltak.

Ahogy a Life.hu is megírta, Balla Eszter második kislánya születése után nem sokkal máris színpadra állt a Poligamy című darabban. A kis Adélnak van egy nővére is, Emma, aki nagyon jól fogadta a kistestvér érkezését. Emma egyébként szintén nagyon igényli édesanyja figyelmét és törődését, főleg a kisbaba születése óta.

Forrás: Just Creative

A szép színésznő arról is beszélt, hogy habár első várandóssága alatt semmi előjele nem volt, Emma Down-szindrómás lett. Kedvese és az egész család támogatásának köszönhetően azonban jól kezelték a váratlan helyzetet.

A teljes interjút alább megnézheted Balla Eszterrel:

A Down-szindrómáról a Life.hu-n

Amikor egy kismama megtudja, hogy Down-szindrómás gyermeke fog születni, ezernyi kérdés merülhet fel benne. Megható az, amikor maguk a Down-kóros emberek válaszolnak neki: nem lesz semmi baj. A videót itt nézheted meg.Nemrég bemutattuk a Down-kóros kislány, Laoshisa és anyukája fotógalériáját. Ők így látják egymást!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.