Nézz körül a világ legdrágább lakásában!

Forrás: http://www.odeon.mc/ -
luxuslakás luxus Penthouse apartman Monaco Tour Odéon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Földközi-tenger térségének második legmagasabb épületében, a monacói Tour Odéonban található a világ legdrágább apartmanja. A luxuslakás fotóit nézegetve azt gondoljuk, nincs olyan ember a Földön, aki legalább egyszer nem szeretné itt álomra hajtani a fejét.

Luxusapartman a tenger és a föld között. A Tour Odéon 170 méteres magasságával a monacói épületek királynője, amelyben 73 elképesztő luxuslakást kínálnak.

Ez maga a torony Forrás: http://www.odeon.mc/

A bejárati ajtó Forrás: http://www.odeon.mc/

Ezek közül is a legexkluzívabb egy ötemeletes, 3300 négyzetméteres penthouse a torony tetején, amelynek egyik kijárata egy csúszda, amelyről a tulajdonos a tetőn lévő feszített víztükrű medencébe érkezik. Már ha valakinek van 240 millió fontja, azaz 94 milliárd 338 millió forintja.

Medence kilátással Forrás: http://www.odeon.mc/

A szerény erkély Forrás: http://www.odeon.mc/

A még szerényebb nappali Forrás: http://www.odeon.mc/

Hálószoba kilátással Forrás: http://www.odeon.mc/

Aki beéri kevesebbel, az választhat a két 1200 négyzetméteres Sky Duplex névre keresztelt lakások közül is. Az épületet egyébként 2015-ben adják majd át, úgyhogy addig lehet gyúrni a lottóötösökre, mert egy ehhez kevés lenne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.