Megszületett Caramel kislánya - Fotót posztolt a kórházból

Caramel fotó szülés gyerekvállalás kórház kismama énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas lehet a boldogság Caramelnél, az énekes ugyanis már a kórházból is posztolt rajongóinak az örömhírrel: megszületett első gyermeke.

Cuki közös fotót tett fel a Facebook-oldalára Caramel. A képen ő és párja, Szilvi látható - még hatalmas pocakkal. "Ide ketten, haza már hárman...megjöttünk!" - írta a kép alá.

Idő közben megmutatta a kislány pracliját is. Édes!

Caramel tavaly novemberben beszélt először arról, hogy párjával, Szilvivel a gyermekvállaláson gondolkoznak. "Benőtt a fejem lágya, más dolgokra vágyom, mint húszévesen" - nyilatkozta akkor. Idén februárban jelent meg Szilviről és Caramelről az első olyan fotó, amelyen látszólag még ketten, valójában viszont már hárman álltak a kamera előtt. Az énekes mindig is kislányt szeretett volna, így óriási lehetett az öröme, amikor megtudta első gyermekük nemét. Egyelőre nem tudni, milyen nevet kapott a kicsi, de Caramel áprilisban a Life.hu-nak többek között erről is nyilatkozott: "Magyar névre gondoltunk, biztos nem lesz Esmeralda vagy egzotikus kubai keresztneve. Azt nagyon szeretném, ha az anyukája nevét, a Szilvit második keresztnévként vinné tovább."

Caramel feleségül veszi állapotos szerelméthttp://www.life.hu/csalad/20140824-molnar-ferenc-caramel-felesegul-veszi-terhes-baratnojet-szilvit.html"Sokat gondolkoztam azon, hogy nagy pocakkal vagy a pici érkezése után mondjuk-e ki a boldogító igent, de ez csupán Szilvin múlik, ugyanis számomra ez csak formaság, a lényeg, hogy nagyon boldogok vagyunk együtt" - nyilatkozta az énekes.CsaládOrigoPszichológusnak tanulna Caramelhttp://www.life.hu/bulvar/20140717-caramel-gyermekuk-szuletese-utan-erettsegizni-szeretne-es-pszichologiat-tanulna.htmlMire Caramel végre elhatározta magát, hogy újra iskolapadba ül és leteszi az érettségit, kiderült, kedvese állapotos, tehát a fontossági sorrend változott. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huMik vannak?! Caramel tiniknek tart felvilágosításthttp://www.life.hu/bulvar/20140630-caramel-a-megasztar-egykori-gyoztese-tiniknek-tart-felvilagositast-szexrol-es-drogokrol.htmlAz énekes szexről és drogokról beszél a fiataloknak egy jótékonysági programsorozatnak köszönhetően.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.