Megszületett Caramel kislánya - Fotót posztolt a kórházból

Caramel fotó szülés gyerekvállalás kórház kismama énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas lehet a boldogság Caramelnél, az énekes ugyanis már a kórházból is posztolt rajongóinak az örömhírrel: megszületett első gyermeke.

Cuki közös fotót tett fel a Facebook-oldalára Caramel. A képen ő és párja, Szilvi látható - még hatalmas pocakkal. "Ide ketten, haza már hárman...megjöttünk!" - írta a kép alá.

Idő közben megmutatta a kislány pracliját is. Édes!

Caramel tavaly novemberben beszélt először arról, hogy párjával, Szilvivel a gyermekvállaláson gondolkoznak. "Benőtt a fejem lágya, más dolgokra vágyom, mint húszévesen" - nyilatkozta akkor. Idén februárban jelent meg Szilviről és Caramelről az első olyan fotó, amelyen látszólag még ketten, valójában viszont már hárman álltak a kamera előtt. Az énekes mindig is kislányt szeretett volna, így óriási lehetett az öröme, amikor megtudta első gyermekük nemét. Egyelőre nem tudni, milyen nevet kapott a kicsi, de Caramel áprilisban a Life.hu-nak többek között erről is nyilatkozott: "Magyar névre gondoltunk, biztos nem lesz Esmeralda vagy egzotikus kubai keresztneve. Azt nagyon szeretném, ha az anyukája nevét, a Szilvit második keresztnévként vinné tovább."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.