Keresztes elfogadta, hogy nem lehet gyereke: "Semmi nem történik véletlenül"

Forrás: TV2 -
gyermekvállalás TV2 Sztárban sztár Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő elmesélte, már letett a gyermekvállalásról, de bevallotta, 40 évesen még minden követ megmozgatott, hogy teherbe essen.

Ahogy a Life.hu is megírta, hétvégén bombaformában állt a Sztárban sztár színpadára Keresztes Ildikó. Az énekesnő sokáig nem akart megfelelni a társadalmi elvárásoknak, amikor pedig már gyermekre vágyott nem jött neki össze – írja a Best.

Forrás: TV2

Az énekesnő, aki eddig nem szívesen beszélt gyermektelenségéről, először önéletrajzi könyvében törte meg a jeget. Ott így ír erről: "Féltem, hogy az emberek szívtelen karrieristának bélyegeznek, holott nem erről volt szó. Hanem arról, hogy egyszerűen nem jutott eszünkbe, hogy gyerekünk is lehetne. Nem tudom, miért. Talán mert kereknek éreztük az életünket így is (...) Amikor már elég érettek lettünk volna hozzá, akkor meg egyszerűen nem jött össze a gyerek."

Ildikó azóta azonban elfogadta, hogy gyermek nélkül éli le az életét: "Sok orvosnál jártam és akadt, aki rám támadt, miért akarok ennyi idősen gyermeket. Volt, aki antibiotikumokkal tömött és félrekezelt. Megtettem mindent, amit mondtak, mégsem lettem terhes. Ilyenkor az ember elgondolkodik az életén, én amúgy is abban hiszek, hogy semmi nem történik véletlenül" – magyarázta.

Szily Nóra interjúja Keresztes Ildikóval

A Life.hu sztárszerzője hosszan beszélgetett az énekesnővel, aki a mentori széket a színpadra cserélte és jelenleg a Sztárban sztár egyik versenyzője. Keresztes nemcsak 25 éves kapcsolatának végéről beszélt őszintén, hanem arról is, milyen érzés ötven évesnek lenni. "Nagyon örülök annak is, hogy senki nem hiszi el, hogy betöltöttem az ötvenet. Mindenki azt mondja, hogy körülbelül 38 lehetek, de ahogy élek, az inkább 28! Szerintem nagyon kevés nő él így ennyi idősen. És nagyon élvezem. De hát ki szabja meg az én törvényeimet? Én." A teljes interjút ide kattintva olvashatod.
A világ öt legfiatalabb menyasszonyahttp://www.life.hu/csalad/20140904-gyerekkent-adtak-ferjhez-evszazadokkal-ezelott-a-lanyokat-manapsag-a-tudatlansag-es-a-szegenyseg-a.htmlSzámunkra ma már természetes, hogy akkor és annak mondjuk ki a boldogító igent, amikor és akinek csak akarjuk. A világ azonban sokszínű, így más országokban előfordul, hogy nem a szerelem, hanem gazdasági vagy éppen családi érdekek állnak egy-egy frigy hátterében, sőt, az sem szokatlan, hogy egészen kicsi gyerekeket kényszerítenek a fenti okok miatt házasságra. Íme, a világ öt legfiatalabb kis menyasszonya.Család--Az anyává válás jobb munkaerővé teszi a nőket http://www.life.hu/csalad/20140530-az-anyava-valas-jobb-munkaerove-teszi-a-noket.htmlEgy friss kutatás szerint azok a nők, akiknek van gyereke, jobban teljesítenek a munkahelyükön, mivel a gyereknevelés során olyan készségeik alakulnak ki, amiknek a munkájukban is nagy hasznát veszik.CsaládThinkstockÍgy járhatsz a Stanfordra, ingyenhttp://www.life.hu/csalad/20140701-online-elvegezheto-hires-ingyenes-egyetemek.html"Februárban történt, hogy az I fucking love science Facebook-oldalán megláttam az információt, miszerint egyetemek világszerte több ezer kurzusukat kínálják ingyen, online. Ez pont nekem való, gondoltam, mivel annak idején nagyon szerettem az egyetemet, jelenleg pedig parlagon heverő agysejtjeim szinte könyörögnek némi edzésért" - írja Borzlány a Bezzeganya blogon. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.