Jude Law ötödjére is apa lesz - babát vár az exbarátnője

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
terhesség babavállalás Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár nem aprózza el a dolgokat: hamarosan megszületik az ötödik gyermeke. No de ki az anyuka?

A negyvenegy éves Jude és a huszonhárom éves énekes, dalszövegíró Catherine Harding kapcsolata tiszavirág életűnek bizonyult. A pár az év elején ismerkedett meg, Catherine ott volt a színésszel a hathetes csehországi forgatása alatt is. Természetesen a lány nagyon örül a babavárásnak, és már alig várja a kis jövevényt. Az sem zavarja, hogy már nincs együtt a színésszel. Nyilván a boldogságának semmi köze ahhoz, hogy Jude - az ismerősei szerint - anyagilag támogatni fogja exkedvesét.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

A világsztár szerelmi élete igen sűrű az utóbbi években: az új és exbarátnőknek se szeri, se száma, és nem egyszer került már szóba Jude hűtlensége. Öt gyermeke van három édesanyától, és ki tudja, mit hoz még a jövő.

Emlékszel még?

Jude nemrég hazánkban járt, itt ismerkedett meg Zimány Linda modellel. Először úgy tűnt, valami alakul közöttük, később azonban a modell ezt cáfolta.

Zimány Linda szerint Jude Law nem csókolta meghttp://www.life.hu/bulvar/20140418-zimany-linda-modell-tagadja-hogy-jude-law-val-csokolozott.htmlA modell először beszélt a nagy port kavaró jelenetről az Aktívban.TV + BulvárOrigoNagy bajba kerülhet Zimány Linda Jude Law csókja miatt?http://www.life.hu/bulvar/20140416-nagy-bajba-kerulhet-zimany-linda-jude-law-csokja-miatt-dobo-agi-is-mesel-a-forgatasrol.htmlNem elég, hogy a magyar modellen köszörülte a nyelvét a magyar celebvilág fele, most akár komolyabb bajba is kerülhet a szépség.TV + Bulvár--Így kapta le Jude Law Zimány Lindát - külföldön is kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/bulvar/20140410-zimany-linda-magyar-modell-es-jude-law-brit-szinesz-csokolozott-a-kolor-budapesti-szorakozohelyen.htmlVagy Zimány Linda Jude Law-t? Nézőpont kérdése. Na de mit szólt ehhez a kedves exfeleség és egyben aktuális barátnő, Ruth Wilson?TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.