Sarah Jessica Parker háza nem olyan, mint Carrie szingli otthona

Forrás: www.ny.curbed.com/ -
ház Matthew Broderick szingli Sarah Jessica Parker otthon Szex és New York Carrie Bradshaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a lehetőség, hogy bekukkants a Szex és New York sztárjának házába, amiben férjével, Matthew Broderickkel élt.

A sztárpár a házát már eladta, de éveken át itt tengették mindennapjaikat. Sarah Jessica Parker luxusotthonának stílusa teljesen eltér az általa alakított Carrie Bradshaw szingli otthonától. A gardrób azonban hasonlóan pazar és telis-tele van különleges darabokkal.

Forrás: www.ny.curbed.com/

A házban 7 darab (igen, pont ennyi) kandalló található, 5 hálószoba, két gardrób és egy kézzel faragott, különleges fürdőkád díszíti a fürdőszobát. A stílusosan berendezett álomotthonról IDE KATTINTVA nézhetsz még több fotót.

Mit várunk a Szex és New York 3-tól? Kattints IDE egy kis kalandozásra!
Carrie tanított meg divatozni - 10 inspiráló szett a Szex és New Yorkbólhttp://www.life.hu/trend/20141007-szex-es-new-york-carrie-legtrendibb-ruhai.htmlHa minden igaz, és a dívák is hajlandóak rá, összeáll a Szex és New York 3. része. Igen, szerintünk is csapnivalóak voltak a sorozat után a mozifilmek, ennek ellenére mégis - nem egyszer - megnéztük őket, persze hogy a ruhák miatt. A harmadik résszel sem lesz ez másként, nosztalgiázásképp össze is szedtünk 10 olyan szettet, amiket imádtunk a sorozatban és a moziban is.Trend--Érkezik a Szex és New York filmek folytatásahttp://www.life.hu/kult/20141004-szex-es-new-york-film-elokeszuleteirol-beszelt-jennifer-hudson.htmlJó hírünk van a Szex és New York rajongóinak. Úgy tűnik ugyanis, hogy lesz harmadik rész a filmből. Az egyik szereplő a közelmúltban elszólta magát...KultOrigoElengedte magát a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140108-jason-lewis-a-szex-es-new-york-szinesze-pocakot-novesztett.htmlJason Lewis még mindig szexi, apró pocak ide vagy oda.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.