Végre kiderült, miért hallgatott gyermeke születéséről ilyen sokáig Eva Mendes

Forrás: AFP/Sonia Recchia -
Ryan Gosling terhesség Eva Mendes Esmeralda Amada Gosling szülés titoktartás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán a terhességét, hanem a szülését is titokban tartotta a színésznő addig, ameddig csak lehetett. Nemrég elmondta, miért döntöttek így sármos kedvesével, Ryan Goslinggal.

Sokat kellett várni, de végül csak megszólalt Eva Mendes, aki párjával, Ryan Goslinggal együtt azóta hallgat, amióta felröppentek a hírek a színésznő terhessége kapcsán. A sztárpárnak azóta meg is született kislánya, akibe – mint a bennfentesektől tudjuk – az apuka fülig beleszeretett, az anyuka pedig – mint most kiderült – végre elárulta, miért hallgattak ilyen sokáig róla.

Forrás: AFP/Sonia Recchia

A legfurcsább magyar keresztnevek

A szülők ma sem fogynak ki a hajmeresztő névválasztásokból, amelyeket a Magyar Tudományos Akadémia továbbra is hűen elutasítja - ám néha neki is engednie kell. A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze a legfurcsábbak magyar keresztneveket.
Bréking! Eva Mendes kilépett az utcára - először fotózták le gyermeke születése óta http://www.life.hu/csalad/20141103-eva-mendes-elso-fotoja-ryan-gosling-szinesszel-kozos-gyermeke-szuletese-utan.html Hat héttel első gyermeke születése után az utcán kapták lencsevégre Eva Mendest. A színésznő - mást nem is várhattunk volna - pont olyan jól néz ki, ahogyan szokott. Ráadásul jó látni, hogy ennyire szerelmes! Család Furcsa diétával őrzi bomba alakját Eva Mendes http://www.life.hu/drlife/20110812-tesztaval-es-kenyerrel-dietazik-eva-mendes.html E pillanatban ő az egyik legszebb színésznő Hollywoodban, tökéletes testét nők milliói irigylik a világon. Most, ha lehet, még több irigye lesz, ugyanis Eva elárulta, hogy bár egészségesen táplálkozik, egyáltalán nem riad vissza a szénhidrátoktól. A Zest Magazinnak készülő fotósorozat közben a 37 éves színésznő elárulta: kedvenc étele a kenyér és a tészta. Dr. Life Amikor kiráz a hideg Ryan Goslingtól http://www.life.hu/kult/20140926-ryan-gosling-ellentmondasos-karakterei-a-filmvasznon-ot-film-amelyben-duhrohamot-kap.html Kisfiús külseje ellenére Ryan Gosling nemcsak szelíd, jófiús szerepekben érzi magát otthon, gyakran vállal ellentmondásos karaktereket is. Íme, a kedvenceink! Kult Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.