szülés babavárás Hargitai Bea playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta Prágában él férjével, mégis egy budapesti magánklinikán hozza világra első gyermekét Hargitai Bea. 

Ahogy a Life.hu elsőként megírta, gyermeket vár Hargitai Bea. A Bors most megtudta, hogy az egykori playmate-nek és férjének, David Stogelnek fia lesz.

Hargitai Bea/Facebook

"Tervezett baba volt, de nem gondoltuk, hogy azonnal összejön. Az esküvő előtt két nappal tudtuk meg, hogy gyermekünk lesz, ezért a görögországi nyolcfős lagzink különösen meghitt volt. Már a negyedik hónap végén vagyok, és mondhatom, olyan jól érzem magam, mint még soha! Pont emiatt jártam állandóan orvosokhoz, mert azt hittem, baj van. Nekem nem volt az első három hónapban semmi panaszom. Se rosszullétek, se fáradékonyság" – mesélte a napilapnak Bea, aki már évek óta Prágában él, nőgyógyásza miatt azonban Budapesten fog szülni.

Forrás: Hargitai Bea/Facebook

"Tíz éve ugyanaz az orvosom, ragaszkodom hozzá, ezért megbeszéltük a férjemmel, hogy ha törik, ha szakad, otthon fogok szülni egy magánklinikán. A terhesgondozás Prágában zajlik, a leleteimet pedig hozom majd magammal. Nem lesz nehéz dolgom a gyerekneveléssel, mert a férjem két lányával sok időt töltöttem együtt az elmúlt hat évben" – tette hozzá Bea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.