Világraszóló babaváró bulira hív Shakira

Forrás: UNICEF -
buli UNICEF kampány terhesség Milan Piqué Mebarak Shakira család babavárás szegénység hátrányos helyzet Gerard Piqué gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kolumbiai énekesnő, akinek hamarosan megszületik második kisfia, csodaszép családjával együtt kampányol a hátrányos helyzetbe született gyermekekért az UNICEF nagyköveteként.

Nem egy példát tudnánk hozni, hány híresség ünnepelte meztelen képekkel hamarosan megszülető gyermekét. Shakira azonban nem állt be a sorba: a kolumbiai énekesnő, akinek hamarosan megszületik második kisfia, futballsztár férjével, Gerard Piquéval együtt csatlakozott az UNICEF kampányához, méghozzá a nemes ügy érdekében.

Forrás: UNICEF

Shakira, ahogyan Milan babával a pocakjában is tette anno, ismét a World Baby Shower arcaként készül a világméretű babaváró bulira, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a harmadik világba, legtöbbször embertelen körülmények közé születő gyermekekre – családjával együtt. Gyönyörűek! A kampányhoz tartozó videót alább tekintheted meg:

Íme Shakira újévi videója: Szexi pasival, édes kisfiúval és gömbölyödő pocakkalhttp://www.life.hu/csalad/20150102-shakira-tunderi-ujevi-videot-osztott-meg-csaladjarol-es-gombolyodo-pocakjarol.htmlAhogy azt korában a Life.hu megírta, Shakira auguszban jelentette be, hogy második gyermekével várandós. A szépséges énekesnő most pedig egy cuki videót is megosztott családjáról, és gömbölyödő pocakjáról.Család--Édesen gömbölyödik Shakira pocakja: Cuki fotót osztott meghttp://www.life.hu/intim/20141023-shakira-pocakja-edesen-gombolyodik-gerard-piquevel-intim-kepet-osztottak-meg.htmlAhogy azt a Life.hu korábban megírta, második kisfiával várandós a gyönyörű, kolumbiai énekesnő. Most meg is mutatja, hogyan gömbölyödik a pocakja.Intim--Nahát! Nem gondolkodik házasságon Shakirahttp://www.life.hu/intim/20140626-shakira-nem-gondolkodik-hazassagon-gerard-pique-focistaval.htmlAz énekesnő 2010-ben találkozott először Gerard Piqué focistával, akitől immár van egy másfél éves kisfia, Milan. Mégsem érzi, hogy házasodni kéne.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.