Terhességmegszakítás hol és mennyiért? Elkészült az Abortourism

Forrás: Thinkstock -
fogamzásgátlás utazási iroda abortusz fiktív terhességmegszakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány helyen egyszerűbben elérhető a terhességmegszakítás, mint Magyarországon. Ezek bemutatására jött létre az elég morbid Abortourism nevű fiktív utazási iroda, ahol meg lehet nézni, hova lehet abortuszra menni.

Élet az abortusz után

Mit mond a szakértő?
"Az abortusz utáni időszak akkor is nehéz a nők számára, ha elsősorban ők döntöttek a beavatkozás mellett. Az abortusz mindenképpen veszteség, amit el kell gyászolni. Gyász olyan értelemben is, hogy egy potenciális jövőkép (gyerekvállalás) nem teljesül be, ezt kell elengedni!"
A teljes cikket ITT tudod elolvasni!

Az Abortourism bemutatja a célállomásokat árajánlatokkal azoknak, akik az abortusz mellett döntöttek, akár tablettás, akár műtéti formában. Azoknak a nőknek ad tanácsot az oldal, akik recept nélkül (felelőtlenül) szeretnének fogamzásgátló tablettát vásárolni, hova érdemes utazni.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az oldalon nem foglalhatóak le valódi utazások, csak tippeket ad, és segít kiszámolni a költségeket, ha valaki tényleg belevágna az utazásba.

Mindent a fogamzásgátlókról!

A Life.hu többször foglalkozott már a témával. IDE kattintva megtudhatod, a sok lehetőség közül melyik módszer passzol hozzád a legjobban! Dönts okosan, mert ez még a menstruációdra is kihat - erről ITT arról olvashatsz! És bizony-bizony, már létezik férfi fogamzásgátlás is - tudj meg róla többet ITT!

Segítség, munkanélküli lettem! - Egy tipp, amivel hamar munkába állhatszhttp://www.life.hu/csalad/20150126-munkanelkuliek-szamara-inditott-tovabbkepzesek-atkepzesek.htmlAkár váratlanul ér bennünket a hír, akár saját döntésünkből adódóan válunk munkanélkülivé, egy biztos: új munkahelyet találni manapság nem lesz egyszerű. Sokaknak nincs szakmája, vagy éppen olyan, amivel a jövőben már nem tudnak mit kezdeni. Mit lehet ilyenkor tenni? Nem szabad megijedni a továbbtanulástól, átképzéstől, mert sok esetben ez az út vezet egy új munkahely felé. Légy bátor, és vágj bele!CsaládThinkstockAz önfeláldozás nem ismer határokat - 10 nő, aki életét adta a gyermekéért http://www.life.hu/csalad/20150122-onfelaldozo-nok-akik-megmentettek-kisbabajukat-mikozben-ok-meghaltak.htmlBár a születéskori halálozások száma csökken, mégis sok nőnek kell megküzdenie ezzel a tragikus jelenséggel. Néhány anya úgy döntött, a saját életét kockáztatja inkább, hogy megmentse gyermekét. Íme, tíz nő megható története.CsaládMegható történet - Ez a nő teljesítette haldokló kutyája bakancslistájáthttp://www.life.hu/csalad/20150126-haldoklo-kutyaja-bakancslistajat-teljesitette-a-no.htmlLauren Fern Watt bakancslistát készített kutyájának, Gizelle-nek. Szívszaggató fotók következnek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.