Mosolyogj, Liv Tyler! - Hat nappal második gyermeke születése után az utcán kapták lencsevégre

lesifotós első fotó gyerekszülés Liv Tyler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vártnál körülbelül hat héttel korábban érkezett Liv Tyler kisfia. A színésznőt néhány nappal a baba születése után New Yorkban fotózták le. Szegény, nem volt túl boldog a villanó vakuk miatt...

A gyönyörű színésznő hat nappal második gyermeke születése után a New York-i utcákon sétált, amikor lencsevégre kapták. A világsztár valószínűleg nem örült a fotósoknak, mert nem sikerült róla mosolygós képet készíteni. Bezzeg, amikor saját közösségi oldalára posztolt képeket, akkor fülig ért a szája. Mégis melyik kismamának hiányzik, hogy vakukkal villogjanak az arcába?

Forrás: NORTHFOTO

Liv Tylernek és párjának, David Gardnernek ez az első közös gyermeke. A gyűrűk ura sztárjának előző házasságából született egy fia, a most 10 éves Milo, illetve Davidnek is van már egy fia korábbi feleségétől, a színésznő Davinia Taylortól.

Nyerd vissza a szülés utáni alakod Liv Tyler módra!

Liv Tyler pontosan tudja, hogyan lendüljön majd bombaformába. Korábban megosztotta módszerét, amelynek a kardiógyakorlatok és az izomformáló edzések szerves részei. Erről bővebben a Life.hu korábbi cikkében olvashatsz.

Stohl Luca: "Még 30 éves korom előtt szeretnék gyereket"http://www.life.hu/csalad/20150220-stohl-andras-lanya-luca-a-szerelmerol-es-a-csaladalapitasrol.html18 éves koráig nem volt barátja Stohl András idősebb lányának, Lucának. A most 22 éves táncművésznek egy éve komoly párkapcsolata van, egy hónapja pedig össze is költözött a barátjával.CsaládOrigoHarper Beckham a legstílusosabb gyerek - Még North Westnél is trendibb!http://www.life.hu/trend/20150217-harper-beckham-megverte-north-westet-stilusban.htmlIlyen szülőkkel, mint Beckhamék vagy Kardashianék könnyű divatos gyereknek lenni, de arra nem számítottunk, hogy Harper Beckham már háromévesen ennyire stílusos lesz.TrendOrigoKinőtt, megunt gyerekruhák? Nem is gondolnád, mennyi mindent csinálhatsz velükhttp://www.life.hu/csalad/20150204-regi-ruhadarabok-ujra-felhasznalasa.htmlA gyerek nő, mint a gomba – tartja a mondás, és akinek van gyereke, az a saját bőrén (pénztárcáján) tapasztalja, mennyire igaz is ez. Néhány hét, és a nadrágból máris kikandikál a boka, a pólóból kint a pocak, a kabátot pedig képtelenség begombolni. De a régi, kinőtt vagy megunt holmiknak nem feltétlenül kell a szemeteszsákban landolniuk.Család--Kétszáz éve nem volt lánygyerek a családban, aztán rájöttek a "módszerre"http://www.life.hu/csalad/20150210-ketszaz-ev-ota-eloszor-szuletett-a-lawrie-csaladba-lany.htmlNagyon különleges nap jött el a Lawrie család életében: októberben megszületett Myla, aki 1809 óta az első lány a családban. CsaládThinkstockÚjabb gyerekkel bővül Angelina Jolie és Brad Pitt családjahttp://www.life.hu/csalad/20150209-angelina-jolie-es-brad-pitt-egy-hetedik-gyereket-egy-keteves-kisfiut-is-orokbe-fogadnak.htmlHamarosan még nagyobbra bővül Angelina Jolie és Brad Pitt családja. Sajtóhírek szerint újabb gyermeket fogadnak örökbe Angie-ék. Család--Andy Vajna: „nem leszek a gyerekem nagyapja"http://www.life.hu/csalad/20150212-andy-vajna-szerint-felesegen-mulik-mikor-jon-a-kozos-gyerek-es-hangsulyozta-timi-nem-a-luxus-miatt.htmlA Vajna házaspár ismét családalapítási terveiről beszélt. Kiderült: még várnak a gyerekkel, de szerintük ezzel nem futnak ki az időből.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.